- 16:18 MHP Ordu İl Başkanlığı'ndan Geniş Katılımlı Teşkilat İftar Programı
- 16:15 Emre Gemici'nin Golüyle 52 Orduspor FK, Konyaspor'u Yıktı!
- 16:29 Perşembe Yaylası'nda Korkutan Alevler!
- 16:22 Suriye'de HTŞ'nin Alevilere yönelik katliamına Alevilerden tepki
- 16:10 Fatsa Bld. ve Uşakspor Beraberlikte Buluştu
- 16:10 Altay Cem Meriç, OKSM'de Söyleşi Yapacak
- 15:59 Şevval İlayda Tarhan Avrupa Şampiyonu!
- 16:01 Kırsal Hizmetlerde Kış Çalışmaları Devam Ediyor
- 15:54 Milli Kadın Havalı Tabanca Takımından Bronz Madalya!
- 15:52 Ordu'da Ramazan Coşkusu Devam Ediyor!
- 15:38 Kumru'da Tehlikeli Yapılar Yıkıldı
- 15:33 Ünye'de Sporcu Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 7 Yaralı
- 15:27 Fatsa Bld ve Uşakspor İlk Yarı Golsüz Tamamlandı
- 15:21 ODÜ’de Kadın Hakları Konferansı!
- 15:09 SGK, 2 Bin 404 Hileli Boşanmayı İfşa Etti!
Fındık Fiyatı
FATSA'DA ÇIKAN YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU

Yangın ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, hızlı müdahaleleriyle yangını kontrol altına aldı.
Yangın, bir evin çatı katında başladı ve kısa sürede tüm evi sarmıştı. İtfaiye ekiplerinin özverili çalışması sayesinde alevler kontrol altına alınırken, çevredeki diğer binalara sıçramadan söndürüldü.
Ne yazık ki, yangında ev kullanılamaz hale geldi ve içeride bulunan eşyalar tamamen kül oldu. Yangının çıkış nedeni, itfaiye ekipleri tarafından detaylı bir şekilde araştırılıyor.
Olay sonrasında bölgeye gelen güvenlik güçleri, mahalle sakinlerine herhangi bir zarar gelip gelmediğini kontrol etti. Yangının etkisiyle mahalleli arasında kısa süreli bir panik yaşandığı gözlendi.
Yangının kontrol altına alınmasının ardından soğutma çalışmalarına başlanırken, bölgedeki insanların güvenliği için gerekli önlemler alınmaya devam ediyor. Yangının çıkış nedeni ve hasar tespitiyle ilgili detaylı inceleme devam ediyor.
HABER MERKEZİ