- 21:20 Oruçlu Olmak Gün Boyu İbadet Halinde Olmaktır!
- 20:59 CHP'li Adıgüzel, SGK kapsamına alınan ilaçlar hakkında konuştu!
- 20:34 Erkan Güngör: "Gazeteciliğin Onurunu Korumak İçin Yola Çıktık!"
- 20:08 Anne Adaylarına "Bilinçli Gebeler, Sağlıklı Bebekler” Eğitimi
- 19:43 Taşımacılıkta Haksız Rekabetin Önüne Geçilecek!..
- 17:35 Yener Sağra Son Yolculuğuna Uğurlandı
- 17:21 5 Kanser İlacı SGK Kapsamına Alındı
- 17:22 Orduspor 1967 A.Ş. - Kolibri Ağrı 1970 Maçının Hakemleri ve Temsilcileri Açıklandı
- 17:16 Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor - 52 Orduspor FK Maçı Ne Zaman?
- 17:13 Petrol Fiyatlarındaki Düşüş Akaryakıt Fiyatlarını Düşürüyor
- 17:13 Fatsa Belediyespor - Uşak Spor A.Ş. 9 Mart 2025 Tarihinde Karşılaşıyor!
- 17:10 Başkan Arslan Ramazan’da Fırınları Denetledi!
- 16:56 Sağlık Bakanlığı'ndan İnternet Bağımlılığına Dikkat Çeken Uyarılar
- 16:49 Seyit Torun, TSK Personelinin Özlük Hakları İçin Yasal Düzenleme Talep Etti
- 16:31 Sahur Saati: 7 Mart 2025 Cuma
Fındık Fiyatı
Vali Erol; “Niyetimiz Ordu’nun Güzelliklerinin Fark Edilmesidir”

Turizm Haftası nedeniyle bir açıklama yayınlayan Ordu Valisi Muammer Erol; “Turizm, kültürler arası etkileşim ve ilişkileri en üst düzeyde yaşatan, farklı kültürleri çeşitli topraklarda buluşturan bir güç haline gelmiştir” dedi.
Vali Muammer Erol’un “Turizm Haftası” kutlama mesajı şöyle:
“Günümüz dünyasında; iletişim ve ulaşım sektörlerinde yaşanan ilerlemeler ve küreselleşmenin etkileri neticesinde ülkeler arasındaki sınırların adeta kalktığına ve bireylerin refah seviyesinin yükselmesi ile birlikte insan hareketinin gittikçe arttığına şahit olmaktayız.
Bu nedenle yeni yerleri ve o yerin doğal güzelliklerini görmek için yapılan bir seyahat olmanın çok daha ötesine geçen turizm; kültürler arası etkileşim ve ilişkileri en üst düzeyde yaşatan, farklı kültürleri çeşitli topraklarda buluşturan bir güç haline gelmiştir.
Ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründen ilimizin de yeteri kadar pay alabilmesi, turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir.
Tarım alanında, sanayi alanında her geçen gün daha da güçlenen ilimizin turizm anlamında da hak ettiği yere gelebilmesi için çalışıyoruz.
Niyetimiz ve gayretimiz halkımızın ve yatırımcılarımızın beklentilerini dikkate alarak daha nitelikli ve sürdürülebilir turizm etkinlikleri ve yatırımlarıyla Ordu’nun güzelliklerinin, değerlerinin daha çok fark edilmesidir. Bu elbette ki sağlam bir iş birliği ile mümkündür.
15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası’ dolayısıyla; içinde bulunduğumuz yılın ilimizde bulunan bütün turizm değerlerinin ön plana çıkarılacağı bir yıl olmasını dilerim.
Bu duygu ve düşüncelerle ilimizin ve ülkemizin turizm açısından gelişmesine katkıda bulunan turizm sektörü çalışanları ile bu amaçla ilimizdeki turistik yerlerin tanıtımlarını yapan herkese teşekkür ediyor, tüm turizm camiasının Turizm Haftası’nı kutluyorum.
HABER MERKEZİ