- 16:18 MHP Ordu İl Başkanlığı'ndan Geniş Katılımlı Teşkilat İftar Programı
- 16:15 Emre Gemici'nin Golüyle 52 Orduspor FK, Konyaspor'u Yıktı!
- 16:29 Perşembe Yaylası'nda Korkutan Alevler!
- 16:22 Suriye'de HTŞ'nin Alevilere yönelik katliamına Alevilerden tepki
- 16:10 Fatsa Bld. ve Uşakspor Beraberlikte Buluştu
- 16:10 Altay Cem Meriç, OKSM'de Söyleşi Yapacak
- 15:59 Şevval İlayda Tarhan Avrupa Şampiyonu!
- 16:01 Kırsal Hizmetlerde Kış Çalışmaları Devam Ediyor
- 15:54 Milli Kadın Havalı Tabanca Takımından Bronz Madalya!
- 15:52 Ordu'da Ramazan Coşkusu Devam Ediyor!
- 15:38 Kumru'da Tehlikeli Yapılar Yıkıldı
- 15:33 Ünye'de Sporcu Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 7 Yaralı
- 15:27 Fatsa Bld ve Uşakspor İlk Yarı Golsüz Tamamlandı
- 15:21 ODÜ’de Kadın Hakları Konferansı!
- 15:09 SGK, 2 Bin 404 Hileli Boşanmayı İfşa Etti!
Fındık Fiyatı
Ordu'da Kaçakçılık Operasyonu

Kaçak Alkol Operasyonu (21 Ekim 2024) İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Altınordu ilçesindeki kargo gönderiminde gerçekleştirilen operasyonda 5 litrelik etil alkol ve 4 adet gösteri protokolü kullanılan kit ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna aykırılık suçundan adli tahkikat başlatıldı.
Tütün Kaçakçılığına Yönelik Operasyonu (22 Ekim 2024) Aynı gün, Altınordu ilçesinde bir işyerinde ve 2 kargo gönderisinde, Fatsa ilçesinde ise 1 kargo gönderisinde yapılan aramalarda toplam 60 kg kaçak tütün, 5 litre etil alkol ve 600 dal içi tütün kayıtlı makaron ele geçirildi. Bu operasyonda 3 şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna aykırılık suçundan adli işlem yapıldı.
Makaron Ele Geçirildi (23 Ekim 2024) 23 Ekim 2024 tarihinde, Altınordu ilçesindeki otogar mevkiinde el yordamıyla taşınan kolilerde yapılan aramada 29.320 dal içi tütün kayıtlı makaron bulunmuştur. Olayla ilgili bir şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna aykırılık suçundan adli işlem başlatıldı.
Büyük Tütün Ele Geçirildi (26 Ekim 2024) Son olarak, 26 Ekim 2024'te Altınordu ilçesinde 2 kargo sevkiyatında yapılan aramalarda 250 kg kaçak tütün ele geçirildi. Bu olayla ilgili olarak 2 şüpheli hakkında 5607 sayılı kanuna aykırılık suçundan adli tahkikat başlatıldı.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirterek, halkın desteğiyle bu tür faaliyetlerin önüne geçmeyi hedeflediklerini ifade etti.
HABER MERKEZİ