- 12:50 URGE Projesi Devam Ediyor!
- 12:37 Ordu’da 2025 Şubat’ında Suç Aydınlatma Oranı Yükseldi: Detaylar Burada
- 12:34 Beton Mikseri Kazasında 1 Yaralı!
- 12:14 TÜBİTAK Bilim Merkezlerinde Şubat Ayında Rekor Ziyaretçi Sayısı
- 12:17 Ordu’da Su Taşkınına Karşı Temizlik Çalışmaları
- 11:36 Nefes Kesen Kurtarma Tatbikatı!
- 11:43 Orduspor 1967, 2. Lig Yolunda Büyük Bir Adım Atıyor
- 11:17 103 Gözaltı, 250 Milyon TL’lik Mal Varlığına El Konuldu
- 10:52 Fatsa'da Engelsiz Yaşam Merkezi Hayata Geçiyor!
- 10:42 Çocuklarla Ramazan Coşkusunu Yaşadı!
- 10:19 Ordu’da Güncel Fındık Fiyatları!
- 10:09 Ordu’da Akaryakıt Fiyatları!
- 09:55 Güncel Gümüş Fiyatları!
- 09:43 Ordu'da Güncel Altın Fiyatları
- 09:35 Ordu'da Gün Boyu Hava Durumu
Fındık Fiyatı
FETÖ'ye Yönelik "Kıskaç-39" Operasyonu: 103 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son bir haftadır devam eden "Kıskaç-39" operasyonlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ordu'nun da dahil olduğu 39 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlar neticesinde toplam 103 şüpheli yakalandı. Bu operasyonlar, FETÖ'nün "askeri" ve "öğrenci yapılanmaları"na yönelik gerçekleştirildi.
Bakan Yerlikaya, operasyonların Emniyet Genel Müdürlüğü'nün çeşitli birimleri ve Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli olarak yapıldığını belirtti. Şüphelilerin, FETÖ'nün çeşitli illegal yapılanmalarına dahil oldukları ve örgütle irtibatlı oldukları tespit edildi. Bu kapsamda, FETÖ'nün "gaybubet evleri"nde saklanan ve ByLock kullanan kişilere de operasyon düzenlendi.
Yerlikaya, operasyonun bir hafta süresince geniş çaplı yürütüldüğünü ve emniyet güçlerinin terör örgütüne karşı kararlı bir mücadelesinin devam ettiğini vurguladı. Ayrıca, operasyonlar çerçevesinde yakalanan kişilerin, FETÖ'nün çeşitli illegal faaliyetlerine katıldıkları ifade edildi.
Sosyal medyada yapılan yorumlarda, FETÖ'nün yapılanmasına karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla sürdüğü ve kamuoyunun bu adımları desteklediği gözlemlendi. Birçok kişi, devletin bu konuda aldığı tedbirleri ve yürütülen operasyonları olumlu bir şekilde değerlendirdi.
Bakan Yerlikaya, örgüte karşı mücadelede herhangi bir gevşemeye yer olmadığını belirterek, operasyonların devam edeceğini söyledi. Bu süreçte, daha fazla şüphelinin yakalanması ve FETÖ'nün faaliyetlerinin sonlandırılması hedefleniyor.
Mehmet Göztepe