HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Nisan 2023 Cumartesi Saat: 09:03

MHP VEKİL LİSTESİNİ YSK'YA SUNDU!

MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve Feti Yıldız, partilerinin milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti.
MHP VEKİL LİSTESİNİ YSK'YA SUNDU!

MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve Feti Yıldız, partilerinin milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti. Yıldız, "600 adayımız arasından 510'u erkek 90'ı kadın adayımızdır. 26-40 yaş grubu arasından 195 adayımız listelerde yer bulmuştur. 55 yaş grubunda 117 adayımız vardır. 16 engelli de listelerde yer almıştır." dedi.

Semih Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerle ilgili milletvekili aday listesini teslim ettiklerini söyleyerek, "Vatanımıza, milletimize, partimize, Cumhur İttifakı’na hayırlı olsun temennisini dile getiriyorum. Yoğun bir milletvekili aday adayı talebi içerisinde MHP bünyesinde kurulan 4 kişilik bir seçici komisyonu, ince eleyip sık dokumak suretiyle 600 kişilik bir aday listesini ortaya çıkarmıştır. Bin 894 kişinin adaylığının kabul edilmesiyle birlikte bunlar içinden 600 kişinin seçilmiş bulunması ve bunun şu anda aziz milletimize takdim edilmesi bizim için bir mutluluk kaynağıdır. Yakın zaman dilimi içerisinde bu aday arkadaşlarımızla birlikte halkımızın karşısına çıkmak suretiyle Türk siyasetine hizmet etme gayreti içerisinde olacağız" dedi.




Anahtar Kelimeler : MHP, VEKİL, LİSTESİNİ, YSK'YA, SUNDU!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler