HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Nisan 2023 Perşembe Saat: 16:27

BAŞKAN ALTAŞ’TAN CUMHURBAŞKANI’NA TEŞEKKÜR

Halit Tomakin’in görevden alınmasının ardından AK Parti Ordu İl Başkanlığı’na atanan Selman Altaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
BAŞKAN ALTAŞ’TAN CUMHURBAŞKANI’NA TEŞEKKÜR

AK Parti Ordu İl Başkanlığına atanan Selman Altaş'tan ilk açıklama Bugüne kadar memleketimiz için nasıl hizmet ettiysek bugünden sonra da aşkla daha güçlü ve kararlı bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.

Altaş, göreve geldikten sonra yaptığı ilk açıklamada şunları söyledi; Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partimize ve milletimize hizmet yolunda büyük hedeflerin gerçekleştirilmesinde bugüne kadar azim ve gayretle yorulmadan çalıştık.

Bugün geldiğimiz noktada Ordu İl Başkanlığı gibi müstesna bir görev Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle bizlere tevdi edildi.

Bugüne kadar memleketimiz için nasıl hizmet ettiysek bugünden sonrada birlik, beraberlik ve aşkla daha güçlü ve kararlı bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyor, 2023 Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun ve çalışmalarımızın milletimize ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler