HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Haziran 2023 Pazar Saat: 12:37

ŞAHİN, NOKTAYI KOYDU!

İYİ Parti Genel Kurul Delegesi Onur Şahin, İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener diyerek nifak çıkarmaya çalışanlara karşı noktayı koydu.
ŞAHİN, NOKTAYI KOYDU!

HABER: TUĞÇE ARSLAN

İYİ Parti Genel Kurul Delegesi Onur Şahin, partisinin 23-24 Haziran’da yapılacak olan Kurultay öncesi sosyal medyada karalama kampanyaları başlatanlara ateş püskürerek, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İYİ Partinin Genel Başkanı Meral Akşener olduğunu belirterek nifak çıkarmaya çalışanlara karşı da noktayı koymuş oldu.

Şahin, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Bakıyorum sosyal medyada , iktidar destekli haber sitelerinde ismi ve cisminden yeni haberdar olduğumuz kendisini İYİ Partili olarak niteleyen bazı şahsiyeti olmayan şahsiyetler Genel Başkanımız hakkında eleştiri seviyesinden nezaketsizlik seviyesine indirgedikleri beyanlarda bulunmaya başlamışlar. Hayırdır beyler, bir yerlerden davet aldıysanız" yolunuz açık olsun. 

“İYİ PARTİ'NİN LİDERİ MERAL AKŞENER'DİR”

Genel Kurul yaklaşıyor, adaylık düşünüyorsanız İYİ Parti kongresinde aday olursunuz, buna kimsenin bir engeli yok. Sözde kendilerini parti lideri olarak gören nice adamların şahsi ikballeri uğruna nasıl eğilip büküldüklerini gördüğümüz bu ortamda, teşkilatlarıyla birlikte dik duruş sergileyen ve mücadele veren Genel Başkanımız, liderimiz sayın Meral Akşener'e önce saygı duyacaksınız,

Yok, bir yerlere güvenerek ve mesaj göndererek saygısızlıklarınıza devam edecekseniz işte o zaman karşınızda bizleri bulacaksınız. Herkes haddini bilecek.”




Anahtar Kelimeler : ŞAHİN, NOKTAYI, KOYDU!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler