HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Temmuz 2023 Cuma Saat: 13:05

TORUN’UN TEKLİFİ REDDEDİLDİ

TBMM Genel Kurulu'nda, Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyesi ve Ordu Milletvekili Seyit Torun'un Karadeniz'deki sel felaketlerine karşı kalıcı önlemler alınması önerisini reddeden Cumhur İttifakı milletvekilleri, eleştirilerle ka
TORUN’UN TEKLİFİ REDDEDİLDİ

TBMM Genel Kurulu'nda, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi ve Ordu Milletvekili Seyit Torun'un Karadeniz'deki sel felaketlerine karşı kalıcı önlemler alınması önerisini reddeden Cumhur İttifakı milletvekilleri, eleştirilerle karşılaştı.

Torun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, sel felaketlerine karşı yeni tedbirler alınması teklifinin reddedilmesini eleştirdi. Paylaşımında, "Sel felaketlerine karşı yeni tedbirler alınması teklifimiz reddedildi! TBMM Genel Kurulu'nda, Karadeniz'deki sel felaketlerine karşı, kalıcı önlemlerin belirlenmesi önerimiz, Cumhur İttifakı milletvekilleri tarafından reddedildi. Yaşanacak yeni acıların vebali, afet tehdidine karşı harekete geçmeyen iktidarın boynundadır!" ifadelerini kullandı. Sel felaketleriyle mücadele etmek ve benzer afetlerin önüne geçmek için kalıcı tedbirler alınması gerektiğini vurgulayan Torun, önerinin reddedilmesinin, farklı görüşlerin olduğunu ve tartışmanın devam ettiğini gösterdiğini belirtti. Sel felaketlerinin etkisini en aza indirmek ve vatandaşların güvenliğini sağlamak için ilgili yetkililerin ve siyasi partilerin çözüm odaklı çalışmalara devam etmelerinin önemine dikkat çekti.




Anahtar Kelimeler : TORUN’UN, SEL, İLE, İLGİLİ, TEKLİFİ, REDDEDİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler