HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Ekim 2023 Çarşamba Saat: 14:40

"EMEKLİYİ YOK SAYDINIZ"

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt’un bu sefer gündem maddesi emeklilere bir defaya mahsus ödenecek olan 5 bin liralık ikramiye oldu.
"EMEKLİYİ YOK SAYDINIZ"

Sosyal medya hesabından yaptığı eleştirilerle sık sık gündeme gelen Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt’un bu sefer gündem maddesi emeklilere bir defaya mahsus ödenecek olan 5 bin liralık ikramiye oldu.

Enginyurt sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda: “Emekli emeğinin karşılığını istiyor. Emekli alın terinin karşılığını istiyor. 5 bin lira ikramiye oda çalışan emeklilere verilmeyecek. Kasımın 15’inde bir defaya mahsus verilecek. Emekli 8 bin lira zam beklerken siz emekliyle dalga geçtiniz. Çalışana neden verilmiyor. Emekli neden çalışıyor? Emekli çocuğuna ayakkabı alamadığı için, ev kiralarını ödeyemediği, evine et girmediği, peynir girmediği için çalıyor. Çalışmak alın teri dökmek sizin iktidarınızda suç oldu. Emeklinin hakkını gasp ettiniz. Emekliyle dalga geçip yok saydınız. Unutmayın gün gelecek bu emeklide sizi yok sayacaktır” ifadelerine yer verdi




Anahtar Kelimeler : "EMEKLİYİ, YOK, SAYDINIZ"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler