HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Aralık 2023 Cuma Saat: 16:19

SELMAN ALTAŞ'TAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SÖZ

Ordu teşkilatıyla AK Parti Genel Merkezi'nde İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenledi.
SELMAN ALTAŞ'TAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SÖZ

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, sürpriz bir şekilde Ordu teşkilatıyla AK Parti Genel Merkezi'nde İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenledi.

Ordu Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ile birlikte 16 ilçe belediye başkanı, il başkanı, ilçe başkanları, il ve ilçe kadın ve gençlik kollarının başkanlarının iştirak ettiği bu toplantıda, katılımcılara yerel seçimlerle ilgili düşünceleri soruldu.

Toplantıya katılan isimlerden biri olan AK Parti İl Başkanı Selman Altaş sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında 3 Kademe İl ve İlçe Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımızın katılımlarıyla İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdik. 2024 Yerel Seçimlerinde, her zaman olduğu gibi can siperane çalışacağımızın sözünü verdik.

Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, yoğun mesaisine rağmen bizlere vakit ayırdığı için teşekkür ediyorum. İlk Günkü Aşkla çalışmaya devam edeceğiz ve Rabbimin izniyle 2024 Yerel Seçimlerinde de AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak sandıkları patlatacağız.” İfadelerine yer verdi




Anahtar Kelimeler : SELMAN, ALTAŞ'TAN, CUMHURBAŞKANI, ERDOĞAN'A, SÖZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler