- 14:01 Halk Et’in Fiyatları Açıklandı: Uygun Fiyatlarla Kaliteli Et
- 13:56 Altınordu'da Ters Yöne Giren Sürücü Kazaya Sebep Oldu!
- 13:39 Ordu'da Kar Yağışı Yeniden mi Başlıyor!
- 13:46 Kötü Bir Gün" Kara Komedi 17 Mart’ta Ordu’da
- 13:27 25 Yılını Tamamlayan Çiftlere "Çeyrek Asır" Belgesi
- 13:22 9. Ulusal Antarktika Bilim Seferi Başarıyla Tamamlandı
- 13:17 Ticaret Bakanı Bolat: Türk Firmaları Ukrayna'nın Yeniden İnşasında Öncü
- 13:12 Giresun Belediye Başkanı Taşbaşı Parkı'nın Yeniden Devri İçin Dava Açacak
- 13:18 Ordu’da Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Programı
- 13:06 Gençlik ve Spor Bakanlığı 2025 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı
- 13:11 Fatsa'da Motosiklet Kazası!
- 13:01 Fındıkta Verimi Artırmak İçin Azotlu Gübre Uygulaması Şart
- 12:59 Kadın Girişimciler ve Sanatçılardan Teşekkür Ziyareti
- 12:58 52 Orduspor’un Pazarspor Maçı HT Spor YouTube’dan Yayınlanacak
- 12:48 Fenerbahçe, Zorlu Samsunspor Maçına Hazır! Ancak...
Fındık Fiyatı
Ünye Devlet Hastanesi Doğalgaza Kavuşuyor...

AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer'in katılımıyla Ünye Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda Ünye Çimento ve Ünye Devlet Hastanesi'ni de kapsayan havzaya doğalgaz hizmeti verileceği açıklandı.
AK Parti Ordu Milletvekili, TBMM Milli Eğitim, Gençlik, Spor ve Kültür Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer'in de katıldığı toplantıda AKSA Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile istişarelerde bulunuldu.
AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş ve Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan’ın da bulunduğu toplantıda konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer; “Değerli Belediye Başkanımızı hem ziyaret ediyoruz, hem de Ünye’mizin özellikle doğalgazla ilgili sorunlarını çözmek noktasında karşılıklı kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Ünye Devlet Hastanemizin doğalgaza kavuşmasıyla ilgili sıkıntılarını çözme noktasında inşallah bu toplantımızdan verimli sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. Kıymetli Belediye Başkanımız gerçekten Ünyeli hemşehrilerimize nitelikli belediyecilik hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Biz de takdirle izliyoruz. Ankara’da problemlerini çözmek için de sadece ben değil, tüm Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Sayın Başkanımıza hemşehrilerimize sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Milletvekili Özer, ayrıca 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise; “Bugün Ünye’nin önemli sıkıntılarından bir tanesi olan doğalgazla ilgili çalışmaları değerlendirmek üzere bir araya geldik. Sayın Bakanımız Kültür Merkezi ve Karadeniz-Akdeniz yolu başta olmak üzere diğer konularda olduğu gibi doğalgaz konusunda da önderimiz olmuştur. Bu yatırımların sağlanması ve desteklenmesinde ciddi katkılar sağlayan Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Ünye'mizin yüzde 15 seviyelerinde olan doğalgaz kullanımını, dönemimizde yüzde 95 seviyelerine ulaştırdık. Son olarak Ünye Çimento ve Ünye Devlet Hastanesi'ni de kapsayan havzaya doğalgaz ulaşımı için AKSA Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle bir araya gelerek istişarede bulunuyoruz. Bu sorunumuzun da kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inanıyorum. Katkı ve destekleri için Sayın Bakanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
HABER: Mehmet Emin Danış