HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Temmuz 2024 Perşembe Saat: 09:24

"SİZ AKLINIZI MI YEDİNİZ?"

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, “Ordu'nun dünyaca ünlü Perşembe yaylasına yılda bir buçuk milyon turist ziyarette bulunuyor. Buraya 4. grup maden ruhsatı verildi. Siz aklınızı mı yediniz?” dedi
"SİZ AKLINIZI MI YEDİNİZ?"

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Meclis'te yaptığı konuşmada Ordu'nun Perşembe ve Argan yaylalarının korunması gerektiğini vurguladı. 

  Adıgüzel, Perşembe Yaylası'na verilen maden ruhsatlarına karşı çıkarak, bu durumu "vatan hainliği" olarak niteledi ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'ü eleştirerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ordu'nun dünyaca ünlü Perşembe yaylasına yılda bir buçuk milyon turist ziyarette bulunuyor. Buraya 4. grup maden ruhsatı verildi. Siz aklınızı mı yediniz? Buraya ihanet vatana ihanettir.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler de Ordu halkını yanıltıyor.  OBB Meclis toplantısında "burada siyanür yok" diyor. Bakanlığa verdiğim önergeme verilen cevapta çok açıkça 4. grup altın ve gümüş madeni olduğu yazıyor. Hilmi Güler yine “burası Korgan ilçe sınırlarında” diyerek Perşembe yaylasından uzak olduğunu iddia etmeye çalışıyor. Halbuki yine resmi evrakta Perşembe Yaylası’yla ilişkili bir değil tam 3 maden sahası var.

Akkuş Argan Yaylası'na yatırımla gölet ve çevre düzeni yapılmıştı. Şimdi görüyoruz ki Cumhurbaşkanı kararıyla turizm kapsamından çıkarılmış. Çünkü Hilmi Güler buraya da villalar yapıp satacak..

Meclisten uyarıyorum; Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve hükümet. Lütfen kendinize gelin!”

Konuşmasının ardından Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in “Akkuş’un Gürgenleri duruyor mu? Sayın Adıgüzel. Hala yıkılmadı mı? Sahip çıkın.” Demesi üzerine Mustafa Adıgüzel “Biz de onun için mücadele ediyoruz.” diye yanıtladı.  




Anahtar Kelimeler : SİZ, AKLINIZIMI, YEDİNİZ?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler