HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Temmuz 2024 Cuma Saat: 10:42

AK GENÇLİĞİN BAYRAĞI AV.EMRE KILIÇKAYA'YA EMANET

Bir süre önce yaş haddinden dolayı İl Gençlik Kolları Başkanlığını bırakan Muhammed Gültaş’ın yerine Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından atama yapıldı
AK GENÇLİĞİN BAYRAĞI AV.EMRE KILIÇKAYA'YA EMANET

Bir süre önce yaş haddinden dolayı İl Gençlik Kolları Başkanlığını bırakan Muhammed Gültaş’ın yerine Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından atama yapıldı daha önce İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Av.Emre Kılıçkaya İl Gençlik Kolları başkanı olarak atandı.

Emre Kılıçkaya’nın yeni görevinin üstesinden hakkıyla geleceğine olan inancımız tamdır. Ordu Gençliğinin Kılıçkaya Başkanlığında Ordu’da AK Bayrağı kutlu davayı en yüksek burçlarda dalgalandıracaktır. Bilge Kral’ın dediği gibi “Yarınlar yorgun olanların değil, rahatından vazgeçenlerin olacaktır”

KILIÇYAKA ; BİZ ARI KONOLİNERİ GİBİ GİTTİĞİMİZ HER YERE POLENLERİMİZİ TAŞIYACAĞIZ

Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Ordu Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Av.Emre Kılıçkaya , telefonla yaptığımız görüşmede, tarafıma tevdi edilen görevin ağırlığı ve sorumluluğunun bilincindeyim. ALLAH cc. Çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın, kuruluşundan bu güne kadar AK gençliğin bayrağını taşıyan Ordu’da davamızı 1 adım öne taşıyan Gençlik Kolları Başkanlarımıza yönetimlerde görev alan her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. Biz geçmişin tecrübesinden yararlanarak geleceğimizi şekillendireceğiz ve Ordu ‘yu Gençliğin Merkezi yapmakta kararlıyız dedi.

“EN BÜYÜK İBADET HAKKI MÜDAFAA ETMEKTİR DİYECEĞİZ”

Başkan Kılıçkaya ; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, yüzyılların bilgeliği ve siyasi aklıyla, ondan aldığımız enerji ve ışıkla yolumuza devam edeceğiz . Bizler arı kolonileri gibi gittiğimiz her yere polenlerimizi taşıyacağız. O, polenler medeniyettir, kültürdür, ahlaktır, stratejidir, fedakârlıktır, vatanseverliktir. Bizler yeri geldiğinde hiç çekinmeden ve tereddüt dahi etmeden ,“En büyük ibadet hakkı müdafaa etmektir diyeceğiz” ve bu uğurda “Şehadet bir çağrıdır tüm nesillere ve çağlara” bilinciyle emaneti şerefle taşımanın ve zamanı geldiğinde şerefle teslim etmenin peşinde olacağız dedi.

Av.EMRE KILIÇKAYA KİMDİR ;

1996 tarihinde Ordu Merkezde doğdu. İlk, Orta ve Lise tahsilini Ordu’ra tamamladı. Üniversiteyi Anadolu Üniversite Hukuk Fakültesinde okuyarak 2018’de mezun oldu, Ordu Barosunda stajını tamamladıktan sonra 2019 yılından bu yana kendi ofisinde serbest avukatlık yapmaktadır. Evli ve 1 erkek çocuk babası.

Kılıçkaya ; Okul yıllarından beri çeşitli kulüplerde başkanlık yaptı. İzci liderliği, Üniversite yıllarımda İYC’de Yurt başkanlığı yaptı. TÜGVA , Birlik Vakfı gibi vakıflarda aksiyon aldı. Ordu Barosu staj başkanlığı görevinde bulundu. Ordu Barosu Staj Komisyonu Üyesi. 2022 yılında İl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi ve İnsan Hakları biriminden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2023 seçimleri öncesi İl Baş Hukukçusu görevinde bulundu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler