HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Temmuz 2024 Salı Saat: 21:47

İYİ Parti'de Fatih Titiz Dönemi Başladı..

İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı'na atanan Fatih Titiz görevine başladı.
İYİ Parti'de Fatih Titiz Dönemi Başladı..

Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu tarafından İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı'na atanan Fatih Titiz düzenlenen törenle görevine başladı

Teslim aldığı görevi layıkıyla yerine getireceğini belirten Fatih Titiz, törende yaptığı konuşmasında; "Bugün kıymetli Başkanımız Melikşah Murat Genç ile devir teslim törenimizi gerçekleştirdik. Ordu ilimizin siyasi tarihinde eşine az rastlanır bir olgunluk ve güzellikte devir teslim töreni yaşadık. Görevi tevdi eden Genel Başkanımız sayın Müsavat Dervişoğlu'na ve tüm İYİ Parti ailesine yürekten teşekkür ediyorum. Tüm teşkilatlarımızla birlikte devraldığımız bayrağı daha da yükseklere taşıyacağız. Ordumuzun evladı Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun, genel başkanlığa seçilmesinin ardından, milyonları birbirine kenetlediği iktidar yürüyüşünde hep birlikte zafere ulaşacağız. Ordu’muzun yetişdirdiği önemli siyasetçilerin başında gelen, Ordu’nun Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı partimizin Siyasi İşler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcımız sayın Enver Yımaz ile yerelde ve genel siyasette gücümüze güç katacağız. Yine GİK Üyemiz, Teşkilat Başkan Yardımcımız, sayın Rıdvan Yalçın’ın değerli fikirleri ve yol göstericiliğiyle, hedefimizi her zaman yükseklere taşıyacağız. Melikşah Murat Genç başkanımızla, değerli teşkilat mensuplarımızla birlikte, durmadan, yorulmadan çalışarak, partimizi Ordu ve Türkiye’de zirveye taşıyacağız" dedi. 

İYİ Parti'nin Ordu'dan başlayan iktidar yürüşüne birlik ve beraberlik içeridinde yürümeye devam edeceklerinin altını çizen Fatih Titiz, şöyle devam etti; "İYİ’ler Ailesi olarak, bu kutlu mücadelede,  Sayın Müsavat Dervişoğlu Genel Başkanımızın yanında, 19 ilçemizle birlikte, bir ve beraber olacağız.  Genel Başkanımızın asil, cesur ve örnek duruşunu kararlılıkla sürdüreceğiz. Ordu’dan başlattığımız iktidar yolculuğumuz sonrası, ülkemize umudu, güveni, değişimi, İYİ Parti kadrolarıyla getireceğiz. Ben bu kutlu yolculukta İYİ Parti çatısı altında kıymetli dostlarımla aynı amaca hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyorum. Hiç kimsenin şüpheniz olmasın! Memleketimize umudu, İYİ Parti’nin güneşiyle getireceğiz! Allah’ım mahçup etmesin. Gazamız mübarek olsun."

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : İYİ, Partide, Fatih, Titiz, Dönemi, Başladı..

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler