HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
30 Temmuz 2024 Salı

Ahmet Doğan; "İsrail Türk Dünyasının Sabrını Zorluyor"

Göyçe Zengezur Türk Birliği Teşkilatı Başkanı Ahmet Doğan; "İsrail ve destekçileri haddini bilemelidir. Dünyanın dört bir yanındaki Türk milletinin sabrını zorluyorlar" dedi.
Ahmet Doğan; "İsrail Türk Dünyasının Sabrını Zorluyor"

Göyçe Zengezur Türk Birliği Teşkilatı Başkanı Ahmet Doğan; "Çocuk katili İsrail Türk Dünyasının sabrını zorluyor. Çocuk katili Netenyahu ve kabinesi dünya tarihine lanetlenerek kaydedilecek" dedi.

Netenyahu'nun Müslüman Gazze halkına yaşattığı terör ve zulmün Hitler'in Yahudi milletine yaşattığı terör ve zulümle yarışır hale geldiğini vurgulayan Başkan Ahmet Doğan, açıklamasında; "Bu yapılanların unutulacağını sanıyorlarsa yanılıyorlar. Gazze'den yükselen feryadın yankısıyla kendilerine gelmeleri uzun zaman almayacaktır. İsrail ve destekçileri haddini bilemelidir. Dünyanın dört bir yanındaki Türk milletinin sabrını zorluyorlar" ifadelerini kullandı.

Başkan Ahmet Doğan, şöyle devam etti; "Terörist İsrail’in Soykırımcı Başbakanı Netenyahu hükümetinin Dışışleri Bakanı Katz, korku içerisinde panikle Cumhurbaşkanımızı tehdit etme hadsizliğinde bulunmuş. Ey! sözde  devletin sözde bakanı, siz ancak, Filistin’de silahsız masumları, Gazze’de çocukları ve kadınları katledebilirsiniz. Lâkin yanılıp da Türkiye’ye bulaşmaya kalkarsanız sonunuz tarihin çöplüğü olur. Sizi  Gargad ağacı da kurtaramaz ve tarihte azgın kavminizin yaşadığı akıbetle karşılaşırsınız. Ayrıca bir son görmek istiyorsanız Tsedekiya’yı hatırlamanız ve Hitler’e bakmanız yeterli olacaktır."

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler