HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 16:05

Tunç Soyer, CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı için aday olduğunu duyurdu.
Tunç Soyer, CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşan Tunç Soyer kendisi hakkında yapılan adaylık haberlerini doğruladı.

Gazeteci Barış Yarkadaş’a konuşan Tunç Soyer, “'Bu ülkenin aydınlık geleceğine inanmış ve bunun için hiç durmaksızın çalışmış bir insan olarak mücadeleye devam edeceğim. Elbette genel başkanlık da bu mücadelenin verileceği en önemli görevlerden biridir'' dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu ile yemekte buluşması ilgili bilgi veren Tunç Soyer, "Çok verimli bir konuşma oldu, partiden çok Türkiye'yi konuştuk. Bu ülkenin aydınlık geleceğine inanmış ve bunun için hiç durmaksızın çalışmış bir insan olarak mücadeleye devam edeceğim. Elbette Genel Başkanlık da bu mücadelenin verileceği en önemli görevlerden biridir ve ben dillendirmeden bu göreve layık görülmek büyük bir gururdur. Bu süreçte, nerede ihtiyaç varsa orada olacağım. Hayatı iyileştirme sanatı olarak gördüğüm siyaseti, bedeli ne olursa olsun, son nefesime kadar sürdüreceğim ve bu inancı paylaşanlarla birlikte çalışmaya ve siyaset üretmeye devam edeceğim" ifadesinde bulundu.

Sputnik





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler