HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Ağustos 2024 Perşembe Saat: 11:21

Adıgüzel, Karadeniz’in En Başarılı İkinci Milletvekili Seçildi

CHP Ordu Milletvekili Dr.Mustafa Adıgüzel, yapılan bir araştırmada Karadeniz'in en başarılı ikinci milletvekili olarak seçildi.
Adıgüzel, Karadeniz’in En Başarılı İkinci Milletvekili Seçildi

PİAR Araştırma Şirketi, 'Meclis çalışmaları, bölgesel çalışmalar ve halkla iletişim' konularında Türkiye'nin ve Karadeniz Bölgesi'nin en başarılı milletvekillerini açıkladı. Çalışmada, Türkiye genelinde en başarılı 75 milletvekili yer alırken, en başarılı 10 milletvekili de belirlendi.

Araştırmaya göre, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz birinci sırayı alırken, CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, dördüncü sırada AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Şen bulunuyor. Beşinci sırayı ise MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut aldı. Altıncı sırada CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, yedinci sırada İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, sekizinci sırada CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, dokuzuncu sırada AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temur ve onuncu sırada AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir yer aldı.

Türkiye genelinde en başarılı milletvekilleri arasında AK Parti 24 milletvekili ile başı çekerken, CHP'den 21, MHP'den 8, DEM'den 7, İYİ Parti'den 6, DP'den 2, DEVA'dan 2, GP, YRP, TİP ve SP'den ise 1'er milletvekili seçildi.

Bahar Balcı





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler