HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
8 Eylül 2024 Pazar Saat: 12:33

ŞANLITÜRK’TEN ŞEHİR HASTANESİ VE ÇEVRE YOLU ÖNERİLERİ!

ŞANLITÜRK’TEN ŞEHİR HASTANESİ VE ÇEVRE YOLU ÖNERİLERİ!Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, katıldığı bir televizyon programında şehir Hastanesi ve Çevreyolu çalışmaları hakkında açıklamalarda bulu
ŞANLITÜRK’TEN ŞEHİR HASTANESİ VE ÇEVRE YOLU ÖNERİLERİ!

ŞANLITÜRK’TEN ŞEHİR HASTANESİ VE ÇEVRE YOLU ÖNERİLERİ!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, katıldığı bir televizyon programında şehir Hastanesi ve Çevreyolu çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunarak, imar yollarının bir an önce yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Şehir Hastanesi ve Çevreyolu konusunda önemli önerilerde bulunan Milletvekili Şanlıtürk; “İlimize yapılacak Ordu Şehir Hastanesi hiç kuşkusuz sağlıkta seviye atlamamızı sağlayacak. Ancak şehir hastanesini konuştuğumuz yerde çevreyolunu da konuşmamız elzemdir.
Bu doğrultuda tüm kamu kurum ve kuruluşları, hem şehir hastanesi hem de çevreyolu için üzerine düşen her görevi eksiksiz yerine getirmelidir” dedi.

“SAĞLIK SORUNLARI KONUSUNDA ŞİKAYETLER ALIYORUZ”

Sağlık sorunları konusunda sık sık şikayetler aldıklarını belirten Milletvekili Şanlıtürk, konuşmasının devamında; “Hemşehrilerimizden gece gündüz sağlık sorunları üzerine şikayetler alıyoruz. Ben buradan sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hastanelerimizin durumu ortada, yeterlilikleri ortada, yoğun bakım ünitelerinde sayımız çok az, servis ve yatak sayımız çok az. Dolayısıyla il dışına nakil yapmak durumunda kalıyorlar.

“SAĞLIK SORUNU DA KALMAYACAK”

Şehir hastanesini bitirdiğimizde İnşallah Ordu’da da sağlık sorunu kalmamış olacak. Ama ulaşım yatırımları ilgili şehir hastanesinin şehre entegre edilmesi adına Sayın Cumhurbaşkanımızın buraya gelişinde Ulaştırma Bakanı'na talimat vermişti. Oradaki rakamlarda yaklaşık Bir milyar 200 bin Liralık şehir hastanesine bir bağlantı yolunun yapılması yönünde bir talimatı vardı. Bu rakam şimdi daha fazla ama inşallah o da yapılacak” diye konuştu.

“70 BİN İNSAN HAREKETİ OLACAK”

Şanlıtürk, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Burada biz Ordulular olarak ne yapmamız lazım? Öncelikle Büyükşehir Belediyemiz imar yollarını açması lazım. Biliyorsunuz belli bir imar sorunu var şehirde, bu manada şehir hastanesine de ve oradaki yolların da yapılarak açılması lazım.

Temennimiz o dur ki, bu çalışmalar kısa sürede yapılır ve ilimizdeki sağlık sorunu da ortadan kalkmış olur. Özellikle Ordu Çevreyolunu bitirmemiz lazım. Eğer hastanemizi açacak olursak orada günlük 70 Bin insan hareketi olacak. Günlük bir sirkülasyon hareketi yaşanacak.

“İMAR YOLLARINI BİR AN ÖNCE AÇALIM”

Şu anda orada mevcut bulunan yollarımız o yoğunluğu kaldıracak kapasitede değil. O yüzden ben buradan Büyükşehir Belediyemizin bürokratlarına ve Belediye Başkanımıza sesleniyorum. Bir an önce imar yollarını açalım. Elbette Ulaştırma Bakanlığımız burada üzerine düşeni yapacaktır. Ama biz Büyükşehir Belediyesi olarak, Ordu olarak, Ordulular olarak yapmamız gereken ne varsa orada yapalım diyorum” şeklinde konuştu.

UMUT DEMİR





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler