HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Eylül 2024 Çarşamba Saat: 13:53

AK Parti Ordu’da Buluşuyor

AK Parti Türkiye Buluşmaları programının yarın Ordu’da gerçekleştirileceğini bildirdi.
AK Parti Ordu’da Buluşuyor

Teşkilat Başkanı Sefa Yüce, AK PARTİ Genel Başkan Vekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş Başkanlığında , MKYK Üyesi Fahrettin Yahşi ile birlikte 19 Milletvekili ile Türkiye Buluşmaları Programının tamamlanacağını ifade etti.

Başkan Yüce; "Genel Başkan vekili Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, 12 Eylül Perşembe günü, programına İl Teşkilatımızı ziyaret ederek başlayacağını , daha sonra sırası ile , Yerel ve Ulusal Basınla toplantı yapacağını , ardından Valilik ziyareti, Şehir Hastanesi İnşaatı ziyareti, Ordu Üniversitesi ziyareti, MHP İl Başkanlığını ziyaret, Büyükşehir Belediyesini ziyaret, Fındık zararlısı Kokarca ile mücadele toplantısı, STK larla toplantının ardından son olarak Esnaf ziyaretlerinde bulunacağını Genel Başkan Vekilimiz Mustafa Elitaş ‘ın aynı gün akşamı ilimizdenayrılacak" dedi.

Teşkilat Başkanı Sefa Yüce ; 19 İlçe programı hakkında da bilgi verirken , "Milletvekillerimiz 19 ilçemizde aynı gün, esnaf ziyaretleri yapacaklar, STK temsilcileri ile görüşecekler, ev ve hasta ziyaretlerinde bulunacaklar. Dernek ve vakıf ziyaretleri, şehit aileleri ziyaretlerinde bulunacak. Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın’ın Akkuş İlçesinde, İstanbul Milletvekili  Mustafa Demir’in Altınordu İlçesinde , Tokat Milletvekili  Yusuf Beyazıt’ın Aybastı İlçesinde , Karabük Milletvekili  Durmuş Ali Keskinkılıç’ın Çamaş İlçesinde, İstanbul Milletvekili  Şengül Karslı’nın Çatalpınar İlçesinde,Sinop Milletvekili  Nazım Maviş’in Çaybaşı İlçesinde, İstanbul Milletvekili  Hasan Turan’ın Fatsa İlçesinde, Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’un Gölköy İlçesinde, İstanbul Milletvekili İsmail Erdem’in Gülyalı İlçesinde, İstanbul Milletvekili Seda Gören Bölük’ün Gürgentepe İlçesinde , Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’nın İkizce İlçesinde,Giresun Milletvekili Ali Temür’ün Kabadüz ilçesinde, Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir’in Kabataş İlçesinde, İstanbul Milletvekili  Adem Yıldırım’ın Korgan İlçesinde, İstanbul Milletvekili Serkan Bayram’ın Kumru İlçesinde, Giresun Milletvekili Nazım Elmas’ın Mesudiye İlçesinde, İstanbul Milletvekili ÜmmügüL ŞEN Öztürk’ün Perşembe ilçesinde, İstanbul Milletvekili  İsmail Emrah Karayel’in Ulubey İlçesinde, Sivas Milletvekili Hakan Aksu’nun Ünye ilçesinde , Türkiye Buluşmaları programını icra edeceğini belirtti.

Başkan Yüce; Ordu için her daim özümüzden geleceğe temalı ziyaretlerde , son zamanlarda dünya ile birlikte Türkiye ‘de de bazı sıkıntıların meydana geldiğini hatırlatarak "AK PARTİ ‘nin en büyük serveti milleti ile birlikte olmaktır. İşte biz bu sıkıntılarımızı milletimizle paylaşacağız , bunun geçici bir durum olduğunu , Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği , bilge kişiliği , dünyada etkin konumu ile kısa zamanda problemlerimizi aşacağımızı anlatacağız , bizim paydaşımız vatandaşlarımız. Bizim dert ortağımız milletimizdir. 22 yıldır olduğu gibi AK PARTİ Milletin partisi ve Milletin iktidarıdır" dedi. BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : AK, Parti, Ordu’da, Buluşuyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler