HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Eylül 2024 Cuma Saat: 01:21

Hazineden Esnaflara 50 Milyar Lira Destek Verilmiş..

Ticaret Bakanı Bolat, Şanlıurfa'da konuştu: "Şu ana kadar 50 milyar lira hazine kaynaklarından esnafın kredileri ve finansmanı için destek verildi."
Hazineden Esnaflara 50 Milyar Lira Destek Verilmiş..

TBMM Başkan Vekili Bekir Bozdağ'la beraber Şanlıurfa'da çeşitli etkinliklere katılan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, şu ana kadar 50 milyar lira hazine kaynaklarından esnafın kredileri ve finansmanı için destek verildiğini söyledi.

Bakan Bolat, Şanlıurfa'da bir otelde sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, kente yeni yatırımlar kazandırmak için yoğun bir programla geldiğini söyledi.

Türkiye'yi 22 senedir huzur ve istikrar içinde yönettiklerini vurgulayan Bolat, AK Parti'nin binlerce eser ve hizmeti ülkeye kazandırdığını hatırlattı.

Esnafa devletin verdiği desteğin katlanarak arttığını vurgulayan Bakan Bolat, şöyle devam etti:

"Bugün Türk lirasının karşılığı tam 15 milyar dolardır, yüzde 50 finansman maliyetini devlet karşılayarak bu desteği sağladı. 850 bin esnafımızı gelir vergisi kapsamından çıkardık. Şu ana kadar 50 milyar lira hazine kaynaklarından esnafın kredileri ve finansmanı için destek verildi. Sadece bu sene için ayrılan rakam 30 milyardı. Esnafımıza verilen finansman desteği 2023 yılında 169 milyar iken bu sene 119 milyar liradır."

AA





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler