HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Eylül 2024 Cuma Saat: 14:20

Milletvekili Elmas; Ünye Halkının Taleplerini Dinledik

Ünye’ye gelen AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, gün boyu sokaklarda gezerek halk ve esnafların görüş ve önerilerini dinledikten sonra Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.
Milletvekili Elmas; Ünye Halkının Taleplerini Dinledik

AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, halkla iç içe olup sorun ve önerileri dinlemek üzere “Şehir Buluşmaları” etkinliği çerçevesinde Ünye’ye geldi.

Gün boyu Ünye sokaklarında gezerek esnaf ve halkla sohbet eden Milletvekili Nazım Elmas’a Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ile parti teşkilatının ilçe yöneticileri de eşlik etti.

Daha sonra Ünye Belediyesinin Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde organize edilen toplantıya iştirak eden Milletvekili Nazım Elmas, burada Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinden görüş alış-verişi yaptı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, AK Parti’nin kuruluşundan beri kamuoyunun beklentileri doğrultusunda halk için projeler uyguladığını ve Sivil Toplum Kuruluşlarına büyük önem verdiğini vurguladıktan sonra Milletvekili Nazım Elmas’la beraber gün boyu görüştükleri halkın AK Parti’ye gösterdikleri ilgi ve alakasına teşekkür etti.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise 2019 seçimlerinde göreve geldiğini ve bu dönem yeniden büyük teveccühle seçildiğini belirterek Ünye Belediyesi olarak yaptıkları hizmetleri özetledi.

Başka Tavlı, yıllarca Organize Sanayi Bölgesi konusunda beklentisi bulunan Ünye’ye kazandırılan Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika temellerini yükseldiğini görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirttiği konuşmasında, göreve geldiğinde yüzde 15’ler seviyesinde bulunan doğalgaz çalışmalarında bugün yüzde 95’lere ulaştıklarını ekledi.

Daha sonra söz alan Milletvekili Nazım Elmas da kendisinin de bir Sivil Toplum Kuruluşunda yıllarca gönüllü çalıştığını belirterek bir vakfın başkanlığını yaptığı günlerden örnekler verdiği konuşmasında AK Parti’nin Sivil Toplum Kuruluşlarının görüş ve önerilerine büyük önem verdiğini ekleyerek; “Sivil Toplum Kuruluşlarında görev almak bir gönül işidir. Karşılık beklemeksiniz toplum için, gelecek nesiller için bir şeyler yapmanın hazzı çok büyüktür. Bir Sivil Toplum Kuruluşunda üye olan, yönetici olan, başkan olan sizleri kutluyorum, sizlere minnet borçluyuz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Yüzyılı Projesinde Sivil Toplum Kuruluşlarından katkı beklediklerini ekleyerek toplumun temelini oluşturan aile kavramının anlam ve önemini hatırlattı.

Konuşmaların ardından konuk Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticilerinin soru ve önerileri alındı.

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler