HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Eylül 2024 Cuma Saat: 10:58

"Güzel Yarınları Birlikte Kucaklayacağız"

CHP Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, program dâhilinde 6 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.
"Güzel Yarınları Birlikte Kucaklayacağız"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, 92 mahalle muhtarının yer aldığı ziyaret programı kapsamında, Altınordu’nun çeşitli mahallelerinde temaslarda bulundu.

Ziyaretler çerçevesinde Şarkiye Mahallesi Muhtarı Emre Yayla, Düz Mahalle Muhtarı Hakan Cemal Aydın, Yeni Mahalle Muhtarı Elvan Bektaş, Bucak Mahallesi Muhtarı Abdullah Şahin, Subaşı Mahallesi Muhtarı Ufuk Eşgünoğlu ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Nazım Felek ile bir araya geldi.

Muhtarların misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Bulut Gürsoy; “Her bir muhtarımız, mahallemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını en iyi bilen kişiler. Onlarla bir araya gelmek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak bizim için çok önemli. Altınordu’muzun her yerinde insanlarımızın samimiyeti ve güler yüzü ile karşılaşıyoruz. Bu güzel birlikteliği sürdürerek, daha güzel yarınları birlikte kucaklayacağız” dedi.

CHP Altınordu İlçe Başkanlığı, yürüttüğü bu ziyaretlerle, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla olan bağlarını güçlendirmeye ve yerel sorunları daha iyi anlayarak çözüm üretmeyi planlıyor.

BAHAR BALCI





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler