HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 14:56

AK Parti duyurdu

AK Parti, Teşkilat Başkanlığı, Ağrı, Çanakkale ve Nevşehir il başkanlarının değiştirildiğini açıkladı.
AK Parti duyurdu

AK Parti Teşkilat Başkanlığı, görevden affını isteyen üç il başkanının yerine yeni atamaların yapıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Başkanlığımız, affını isteyen Ağrı, Çanakkale ve Nevşehir il başkanlarımızın yerine atamalar gerçekleştirmiştir" ifadelerine yer verildi.

Atamalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tensipleriyle Gerçekleşti

Ağrı, Çanakkale ve Nevşehir illerine yapılan il başkanlığı atamaları, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri doğrultusunda gerçekleştirildi. Atamalara ilişkin açıklamada, görevden affını isteyen AK Parti Nevşehir eski İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Çanakkale eski İl Başkanı Naim Makas ve AK Parti Ağrı eski İl Başkanı Orhan Güngör'e, partideki geçmiş hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Teşkilat Başkanlığı, görevlerine atanan yeni il başkanlarının, partinin hedef ve vizyonu doğrultusunda çalışmaya devam edeceğini belirterek, Türkiye genelinde sürdürülen hizmet ve projelerin aynı hızla devam edeceğinin altını çizdi.

Yeni atamaların ardından, AK Parti'nin yerel teşkilatlarında gerçekleştirilen bu değişimlerin, yerel seçimler öncesinde partiyi daha da güçlendirmesi bekleniyor.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : AK, Parti, duyurdu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler