HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
22 Eylül 2024 Pazar Saat: 19:41

MHP İL BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanları Toplantısına katılan MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede; "MHP'nin, Cumhur İttifakı üyesi olarak üzerine düşen siyasi sorumlulu
MHP İL BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanları Toplantısına katılan MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, toplantının ardından yaptığı değerlendirmede; "MHP'nin, Cumhur İttifakı üyesi olarak üzerine düşen siyasi sorumluluğu kararlılıkla sürdürmesi gerektiğine dair görüş birliği, yeni dönem için de tazelenmiştir" dedi.

Başkan Özçelik, MHP'yi siyaset hayatında özel bir yere taşıyan hususların başında, yetişmiş insan kapasitesinin büyüklüğü ve camiasının genişliği kadar, inandığı, bağlandığı ve savunduğu fikirlerin gücünden geldiğini kaydetti.

Özçelik, MHP politikalarının tutarlılık ve isabetliliğini tayin eden hususun, kadrolarının sağlam fikirlerin etrafında sımsıkı tutunması olduğunu belirterek , "MHP sadece bir siyasi partiden ibaret değildir. MHP, her alanda, her platformda varlığını ve müessiriyetini hissettirerek hedeflerine ulaşan bir dava partisidir" diye konuştu.

Özçelik, davayı sırtlayan milliyetçi ülkücü harekete sosyolojik zeminde mehabet kazandıranın, mensuplarının sahip olduğu iman, azim ve irade olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Bütün bu tabloyu tamamlayan ve hareketi ayakta tutan faktörü, davaya olan sadakat ve onu temsil eden siyasi partiye olan bağlılıktır.

İşaretini, ilhamını ve çalışma şevkini atalarının şan ve şeref sayfalarıyla dolu geçmişinden alan MHP teşkilatlarının, siyasi faaliyetlerini sürdürürken taşıdığı büyük ve ağır yükün bilinciyle hareket etmektedir” şeklinde konuştu.

Toplantıda ayrıca, Türkiye ve dünya gündemindeki konular ele alındığını da belirten Başkan Özçelik, yeni döneme girerken MHP'nin kurullarının, siyasi yol haritasını güncellemek ve yeni kararlar almak üzere 19 Eylül'de yapılan MYK toplantısının ardından  il başkanlarıyla bir araya geldiğini belirterek, partinin toplantı trafiğinin yeni dönemde de devam edeceğini bildirdi.

Özçelik, ayrıca MHP'nin taşıdığı tarihi mesuliyetin ışığında gerçekleştirilen toplantılarda, Türkiye ve dünya gündemindeki konuların da ele alınarak enine boyuna değerlendirildiğini ve bu bağlamda öncelikli iç ve dış meselelerin masaya yatırılarak, çözüm yolları konusunda görüş teatisinde bulunulduğunu ifade etti.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : MHP, İL, BAŞKANLARI, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler