HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Eylül 2024 Salı Saat: 14:21

ÖZDAĞ 29 EYLÜL'DE ORDU'DA

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 29 Eylül 2024 tarihinde Ordu'ya geliyor. Bir dizi programa katılması beklenen Özdağ, yerel halk ve partililerle buluşacak.
ÖZDAĞ 29 EYLÜL'DE ORDU'DA

Zafer Partisi Ordu Basın Sözcüsü Yener Turan, genel başkanın ziyaretiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Turan, Özdağ’ın Ordu’da gerçekleştireceği programın ayrıntılarını paylaşarak, "Genel Başkanımız, 29 Eylül’de şehrimize teşrif edecek. Hem halkımızla hem de partililerimizle bir araya gelerek Türkiye'nin gündemine dair değerlendirmelerde bulunacak. Ordu’da yaşayan vatandaşlarımızla buluşup, yerel sorunları ve çözüm önerilerini istişare edeceğiz. Bu ziyaret, partimizin Ordu’daki teşkilatlanması ve halkımızla daha güçlü bir bağ kurması açısından büyük önem taşıyor," ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ’ın Ordu ziyareti kapsamında gerçekleştireceği temaslarda yerel basınla da bir araya gelmesi bekleniyor. Özdağ, özellikle ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulunacak ve partinin politikalarını Ordu halkına aktaracak.

Program detaylarının önümüzdeki günlerde netleşeceği belirtilirken, Yener Turan, Ordu halkını bu önemli buluşmaya davet etti.

Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : ÖZDAĞ, 29, EYLÜL'DE, ORDU'DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler