HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Eylül 2024 Cuma Saat: 13:12

"SÜRECİN TAKİPCİSİ OLACAĞIZ"

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, TÜGVA'nın Ordu'daki kurucu lideri Ahmet Güler'in gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakılmasını ve olayla ilgili önemli iddialarda bulundu.
"SÜRECİN TAKİPCİSİ OLACAĞIZ"

 Adıgüzel, Güler'in Ordu Fidangör'de devlete meydanda okuduğunu ve alındığına dair tutanakları yalanladığını belirtti.

Kaçakçılık İddaa

Adıgüzel, Ordu emniyetini, adliyesini ve bürokrasisini uyararak, "Bu şahsın evde ve mevcut devasa kaçak güvenlik noktası" olarak işaretlendi. Kaçak Malzeme, savunma sanayiinde saygın bir kamu kurumunun kolisi ve bandrolü ile taşınıyor” ifadesini kullandı. Bu durumun mili güvenlik boyutuna ulaştığını vurgulayan Adıgüzel, olayın çıkışına yönelik suça teşvik edenlerin kim olduğunu sorguladı.

Sorumlulara Çağrı

Adıgüzel, "Eğer bu kişi, savunma sanayi kurumu bilgisi dışında kullanılmışsa, bu devletin milli güvenliğine ve kamu seçima karşı bir suçtur. Eğer bu durum kamu kurumunun bilinmesi tarafından bilinirsa, çok daha vahim bir durum var" dedi. Sorumluların geçerliliğini sağlamayı isteyen Adıgüzel, bu olayla ilgili TBMM'ye soru önerdiğini ve sürecin takipçisi olduğunu belirtti.

Valilik Açıklaması

Valilik tarafından yapılan basın açıklamasında "suçta kibirlenenler" ifadesine sunulan Adıgüzel, zanlının kamuoyuna ve valiye de cevaplarını ifade etti.

Sonuç

Adıgüzel'in açıklamaları, Ordu bürokrasisinde önemli yankılar uyandırırken, ulusal güvenlik politikasının ciddiyetinin bir kez daha gözler önüne serildi. Kamuoyunun çözüm önerileri, hukuk ve adalet arayışının arttığını bir kez daha vurguladı.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : SÜRECİN, TAKİPCİSİ, OLACAĞIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler