HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Eylül 2024 Cumartesi Saat: 14:56

CHP'nin kedisi Şero hayatını kaybetti

CHP Genel Merkezi'nde yaşayan ve partililerin maskotu haline gelen kedi Şero, yaşa bağlı rahatsızlıkları sonucu yaşamını yitirdi.
CHP'nin kedisi Şero hayatını kaybetti

CHP Genel Merkezi'nin maskotu olan Şero, tedavi gördüğü kedi hastanesinde yaşamını yitirdi.CHP Genel Merkezi'nin inşaatından bu yana parti binasında olan kedi Şero'nun gözlem altında tutulduğu kedi hastanesinin başhekimi veteriner Tarkan Özçetin, Şero'nun yapılan tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadığını duyurdu.

CHP'nin maskotu 'Şero' hayatını kaybetti

Özçetin yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Büyük üzüntüyle bildiriyoruz ki, 20 yıldır varlığı ile Türk siyasetinde tebessüm kaynağı olmuş, tüm hayvanseverlerin gönlünde taht kurmuş, CHP'nin kedisi ŞERO, hastanemizdeki tedavi sürecinin ardından bu sabah itibarıyla hayatını kaybetmiştir. 20'yi bulan İleri yaşı ve yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanemizde gözetim altında olan ŞERO, tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki aramızdan ayrılmıştır.Şero'nun tıbbi süreci titizlikle takip edilmiş, en ileri teknolojiler ve uzman kadromuzun desteğiyle gereken her türlü tedavi uygulanmıştır. Ancak, yaşa bağlı gelişen kronik sağlık sorunları sonucunda, sabah saatlerinde yaşamını yitirmiştir. Başta CHP Ailesi, tüm sevdiklerine en içten başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Hepimizin başı sağ olsun."

anka




Anahtar Kelimeler : CHP'nin, kedisi, Şero, hayatını, kaybetti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler