HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Eylül 2024 Pazar Saat: 13:55

BÜYÜKŞEHİR GİYDİRDİ…

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in 5,5 yıllık belediye başkanlığı döneminde, Ordu’nun ilçeleri estetik bir dönüşüm geçirdi.

HİLMİ GÜLER’İN LİDERLİĞİNDE ORDU İLÇELERİNDE MODERNLEŞME HAMLESİ

Modernleşme yolunda hızla ilerleyen şehir, alt ve üstyapı çalışmalarında büyük bir ivme kazandı. Başkan Güler’in vizyoner projeleri, ilçelere kazandırılan dış cephe iyileştirmeleri ile gözle görülür bir değişim yaşanıyor. Bu süreçte 6 ilçede cephe iyileştirme çalışmaları yapılırken, yeni projelerle ilçelerin çehresi tamamen yenileniyor.

MODERN BİR ORDU İÇİN CEPHE GİYDİRME PROJELERİ TAMAMLANDI

Ordu’nun 5 ilçesinde dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlanırken, 1 ilçede çalışmalar hızla devam ediyor. Altınordu, Ulubey, Gürgentepe, Perşembe ve Kabadüz ilçelerindeki dış cephe projeleri büyük bir beğeni toplarken, Kumru ilçesinde süren çalışmalar yüzde 80 oranında tamamlanmış durumda. Bu projeler, hem ilçelerin estetik görünümünü iyileştiriyor hem de kentsel dokuyu modern bir yapıya kavuşturuyor.

BOLAMAN MAHALLESİ’NDE CAZİBE ARTACAK

Dış cephe iyileştirme çalışmalarının bir sonraki durağı ise Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi olacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Bolaman’da 3 sokakta zemin düzenleme ve cephe yenileme çalışmaları gerçekleştirecek. Toplamda 3 bin 100 metrekarelik bir alanda uygulanacak projede, 25 yapı üzerinde dış cephe iyileştirmesi yapılacak. Sokak girişlerinde taş kaplama, üst katlarda ise ahşap kaplama uygulanacak. Krem tonlarındaki boya ile tamamlanan bu projeyle, bölgedeki doğal doku korunarak estetik bir görünüm kazandırılacak. Ayrıca, tarihi Haznedaroğlu Konağı’na uyumlu bir bina düzenlemesi de bu kapsamda gerçekleştirilecek.

ORDU İLÇELERİNİN MODERN GÖRÜNÜMÜ ARTARAK DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü bu çalışmalarla Ordu’nun ilçeleri, hem doğal güzellikleriyle hem de modern dokusuyla bölgenin cazibe merkezleri haline geliyor. Başkan Güler’in liderliğinde sürdürülen projeler, Ordu’yu sadece turistik açıdan değil, yaşam kalitesi açısından da önemli bir noktaya taşımayı hedefliyor.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler