HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Eylül 2024 Pazar Saat: 17:03

SURİYELİLERİ ÜLKELERİNE GERİ GÖNDERECEK.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ordu'da partisinin 2. olağan kongresine katıldı. İl başkanlığında gerçekleştirilen kongrede konuşan Özdağ, partisinin Ordu ve ilçelerinde önemli bir büyüme hedeflediğini belirtti.
SURİYELİLERİ ÜLKELERİNE GERİ GÖNDERECEK.

Özdağ, fındık üretimini tehdit eden kahverengi kokarca zararlısına değinerek, "Bu yıl gerekli mücadele yapılmadığı için kahverengi kokarca adı verilen böceğin özellikle Ordu ve Giresun'un 300 rakımın altındaki bölgelerinde fındık üretimine ciddi zarar verdiği gözlemleniyor" dedi.

Kokarca zararlısının fındık dışında diğer ağaç türlerine de zarar verebileceğine dikkat çeken Özdağ, böceğin Gürcistan'dan geldiği yönündeki iddiaların araştırılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, küresel ısınmanın zararlı böceklerin yayılmasında etkili olduğuna dair bilimsel açıklamalara da dikkat çekti.

Özdağ, gelecek yıl bu zararlıyla ilgili gerekli önlemlerin alınmasının önemine vurgu yaparak, fındık üreticisinin yalnız bırakıldığını ifade etti.

Partisinin iktidara gelmesi halinde sığınmacıları ülkelerine göndereceklerini, enflasyon ve konut fiyatlarını düşüreceklerini söyleyen Özdağ, ayrıca uyuşturucu ve sanal kumara karşı büyük bir mücadele başlatacaklarını açıkladı.

Kongre sonunda Özdağ, yeni üyelere rozetlerini takarak partiye katılımlarını kutladı.

Bu arada Zafer Partisi Ordu İl Başkanlığı'na Bahar YILMAZ seçildi.

 

 

 

 

 

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler