HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Eylül 2024 Pazar Saat: 18:00

SİYASİ KARİYERİNİ GENEL BAŞKAN OLARAK DEVAM ETTİRECEK.

İyi Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu da parti kurmaya hazırlanıyor.
SİYASİ KARİYERİNİ GENEL BAŞKAN OLARAK DEVAM ETTİRECEK.

2023 yılında İYİ Parti’den ayrılan Yavuz Ağıralioğlu, partinin CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak desteklemesine tepki göstermiş ve bu nedenle istifa etmişti. Ağıralioğlu, siyasi kariyerinde daha önce İYİ Parti'de sözcülük, grup başkanvekilliği ve genel başkan yardımcılığı gibi önemli görevlerde bulunmuştu.

Şimdi ise, Ağıralioğlu'nun yeni bir siyasi oluşum kurma hazırlığında olduğu konuşuluyor. Partinin resmen kuruluşu için tarih olarak 101. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri sırasında, 29 Ekim 2024'ün hedeflendiği belirtiliyor. Bu tarihte, yeni partinin faaliyetlerine başlaması bekleniyor.

Parti ismi için çeşitli seçeneklerin değerlendirildiği, 5-6 farklı önerinin masada olduğu ve bu konuda kapsamlı bir iletişim çalışmasının sürdürüldüğü öğrenildi. Ayrıca, parti teşkilatlanmasının önemli bir adımı olarak il başkanlarının belirlenmesi sürecinin 9-15 Eylül tarihleri arasında Ankara’da yapılacak toplantılarla netleşeceği ifade ediliyor. Yeni oluşumun, Türkiye siyasetinde nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler