HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Ekim 2024 Pazar Saat: 16:54

EMEP Genel Başkanı Ordu'ya geliyor

EMEP Genel Başkanı Orduya geliyor Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Seyit Aslan Orduya geliyor.  Karadeniz illerinde toplantılar yapacak olan Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Seyit Aslan 30 Ekim Çarşamba günü Orduda Türkiyede güzel gelişm
EMEP Genel Başkanı Ordu'ya geliyor

Karadeniz illerinde toplantılar yapacak olan Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Seyit Aslan 30 Ekim Çarşamba günü Ordu'da "Türkiye'de güzel gelişmeler " konulu söyleşi yapacak.

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Yasin Uzun yaptığı açıklamada Genel Başkan Aslan'ın programı hakkında bilgi verdi.

Uzun, "Genel Başkanımız Sayın Seyit Aslan Karadeniz illerinde bir dizi programlara katılacak. 30 Ekim 2024 Çarşamba günü de Ordu'ya gelecek. Önce parti üyeleriyle toplantı yaparak partisi çalışmalarını değerlendirecek. Aynı gün saat 14.00'da Belediye İş Sendikası toplantı salonunda 'Türkiye'de güncel gelişmeler' konulu söyleşi yapacak. Ekonomik krizin yaşandığı, bütçe ve asgari ücret belirlenmesine kısa süre kaldığı, ülkedeki emek demokrasi mücadelesinin öneminin bir kez daha öne çıktığı, tek adam yönetiminin tüm demokratik hakları yok etmeye yönelik girişimlerinin hızlandığı bu aşamada Genel Başkanımız Sayın Seyit Aslan'ın Ordu'ya gelişini önemsiyoruz. Partimizin güncel gelişmelere yönelik açıklamaların yapılacak olması Ordu işçi ve emekçiler için de çok önemli diye düşünüyoruz. 30 Ekim Çarşamba günü Belediye İş Sendikası toplantı salonunda yapılacak toplantıya halkımızı davet ediyoruz." dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : EMEP, Genel, Başkanı, Orduya, geliyor, Emek, Partisi, Seyit, Aslan, Yasin, Uzun,

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler