HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
29 Eylül 2024 Pazar Saat: 21:51

OLTACILAR KAPIŞTI...

Fatsa Belediyesi Ödüllü Amatör Olta İle Balık Tutma Yarışması’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlendi.
OLTACILAR KAPIŞTI...

Yoğun ilgi gören ve geleneksel hale getirilen Fatsa Belediyesi Ödüllü Amatör Olta İle Balık Tutma Yarışması 27-28-29 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. 

Yarışmaya katılanlar 18-65 yaş aralığındaydı. 

Fatsa Belediyesi Dördüncü Geleneksel Balık Avı Yarışması sonunda ödül olarak birinci yarışmacı Tarık Akbaş'a Sahara 4000 Olta Makinesi ve  Catana 2.70 14-40 olta Kamışı, ikinci Muhammet Yasir Dilekçi'e Nexave c3000 olta makinesi ve Vengance 2.70 14-40 olta Kamışı, üçüncü Seyit Sam'a Fx 2500 olta makinesi ve Fx 2.70 10-30 olta Kamışı verildi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar bu akşam tamamlanan yarışmaya ilişkin konuşmasında "Dört yıldır geleneksel hale getirdiğimiz balık avı yarışmamızın bu yıl ki heyecan dolu finalini geride bıraktık. Katılımınızla festival havasına büründüğümüz yarışmada, kıyasıya bir mücadele yaşandı. Dereceye giren yarışmacılarımız; Tarık Akbaş, Muhammet Yasir Dilekçi ve Seyit Sam olmak üzere, tüm katılımcıları tebrik ediyorum. Gelecek yıllarda da bu tür etkinliklerle bir araya gelmeye devam edeceğiz." dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler