HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ocak 2024 Perşembe Saat: 12:59

KARADENİZ'DE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR!

Türkiye genelinde hava durumuyla ilgili son tahminler, Karadeniz üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altında olacağını gösteriyor.
KARADENİZ'DE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahminler Şube Müdürü Şahin Şahbaz, haftalık hava tahminine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, kar yağışının etkisi altına alacağı bölgeleri açıkladı.

Perşembe günü, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde görülen yağışlı sistemin yurdun terk ettiğini belirten Şahbaz, aynı gün içinde Karadeniz üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı sistemin etkisine girmeyi beklediklerini ifade etti. Bu yeni sistemin perşembe günü itibarıyla Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de yağışları beraberinde getireceğini söyleyen Şahbaz, kıyı kesimlerde genellikle yağmur, Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde ise kar şeklinde yağışlar görülebileceğini belirtti.

Cuma günü ise bu soğuk ve yağışlı sistem, ülke genelinde etkisini artırarak Marmara ve Batı Karadeniz bölgelerinde yağışların devam edeceğini vurguladı. Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde de yağış bekleniyor.



HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : KARADENİZDE, KAR, YAĞIŞI, BEKLENİYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler