HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Haziran 2024 Çarşamba Saat: 11:57

Büyükşehir’de Daire Başkanlığına Yeni Atama

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına Emine Ela Karabulut'un getirildiği öğrenildi.
Büyükşehir’de Daire Başkanlığına Yeni Atama

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına yeni atama gerçekleştirildi. Başkanlığa Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Emine Ela Karabulut atandı.

Emine Ela Karabulut Kimdir?

23 Eylül 1988 yılında Konya’da doğdu. İlköğretim ve ortaöğretimini Alanya’da tamamladı. 2007 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmetler bölümünü kazandı ve 2011 yılında mezun oldu.

2011 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde sosyal hizmet uzmanı olarak memuriyete başladı. 2012 yılında AİLEDER’den Aile Danışmanlığı ve 2015 yılında Abdülkadir Özbek Psikodrama Enstitüsünden Yardımcı Psikoterapist ünvanı aldı. 2013-2016 yılları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Sığınmaevi’nde birim sorumlusu olarak çalıştı. 2017 yılı Ocak ayında Ordu Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde sosyal hizmet uzmanı olarak göreve başladı. 2018 yılı itibariyle YAŞAD proje koordinatörü görevini sürdürdü. 20.10.2018 tarihinde Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü görevine atandı. Halen Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı görevini yürütmektedir.

Çok iyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca bilmektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler