HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Haziran 2024 Perşembe Saat: 14:23

UKRAYNA ONUR GRUP'A EMANET!

Rusya – Ukrayna savaşında hasar gören ülkede yeniden ayağa kalkma hamleleri başladı. Ukrayna’nın başkenti Kiev’deki Metro Köprüsü'nü Türk firmalarından Onur Grup inşa edecek.
UKRAYNA ONUR GRUP'A EMANET!

Rusya – Ukrayna savaşında hasar gören ülkede yeniden ayağa kalkma hamleleri başladı. Ukrayna’nın başkenti  Kiev’deki  Metro Köprüsü'nü Türk firmalarından Onur Grup inşa edecek.

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan ve sahipliğini Ordulu iş insanları Onur ve İhsan Çetinceviz kardeşlerin yaptığı firma , yurt içi ve yurt dışında üstlendiği projelerle inşaat sektöründe adını tüm Dünya’ya duyurdu.

ONUR GROUP, Kiev'deki Metro Köprüsü'nün güçlendirilmesi için açılan ihaleye tek katılımcı olarak katıldı. 2 milyar UAH tutarındaki işi üstlendi.

Prozorro web sitesinin haberine göre göre işin toplam değeri 2 milyar UAH olup Onur Group’un teklifi 1 milyar 995 milyon oldu.

Bu önemli projeyle Ukrayna'nın başkentindeki altyapıyı iyileştirme çalışmalarına katkıda bulunacak olan Onur Grup, köprünün güçlendirme çalışmalarının 2026 yılı sonuna kadar tamamlayacak.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : UKRAYNA, ONUR, GRUP'A, EMANET!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler