HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Haziran 2024 Perşembe Saat: 15:39

Türk Sağlık-Sen 32 Yaşında

Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, sendikanın 32. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla büyük bir gurur ve coşkuyla açıklamalarda bulundu.
Türk Sağlık-Sen 32 Yaşında

Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, sendikanın 32. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla büyük bir gurur ve coşkuyla açıklamalarda bulundu.

 Zengin, yaptığı açıklamada, “18 Haziran 1992’de kurulan sendikamız Türk Sağlık-Sen’imiz; gerçek sendikacılığın tek adresi, milli duruşun kalesi ve örnek hak mücadelesi bugün 32 yaşında.

32 yılda ortaya koyduğumuz sendikal duruş  ile sendikacılık tarihine adımızı altın harflerle yazdırmanın gururunu yaşıyoruz

 “Türkiye Sevdamız Ekmek İçin Kavgamız” diyerek hissiyatını “Dik Baş, Tok Karın, Mutlu Yarın” düsturu ile bakışını ortaya koyduğumuz şanlı mücadelemizde bayrağı daha yükseklerde ve daha gür bir şekilde dalgalandırma azmimizden de asla vazgeçmeyeceğiz.

“ Türkiye Kamu-Sen’e Türk Sağlık-Sen’e omuz vermek, Türk Milletinin geleceğine omuz vermektir”  çağrımızı her daim dile getireceğiz. 

Çalışanın gür sesi olarak her zaman ve şartta gerekeni yapmaya, hakkı savunmaya, mağduriyetleri sonlandırmaya devam edeceğiz. 

Bu inanç ve azim bu güçlü teşkilatın her bir ferdinde mevcuttur. 

Kurulduğu günden bugüne sendikamıza destek veren tüm üyelerimize ve bu mücadelede sorumluluk alan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.  Ebediyete irtihal edenlere de Allah’tan rahmet diliyoruz.

32. yılımızın vatana, millete, sendikal harekete, kamu çalışanlarına ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

 




Anahtar Kelimeler : Türk, Sağlık-Sen, 32, Yaşında

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler