HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Haziran 2024 Pazar Saat: 16:07

Altınordu Belediyesi tatilde iş başında

BAYRAM TATİLİNDE ALTINORDU TERTEMİZ
Altınordu Belediyesi tatilde iş başında

Altınordu Belediyesi, kent genelinde cadde ve sokaklardaki temizlik çalışmalarına hız kesemeden devam ediyor. 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde nüfusun artışını da göz önünde bulundurarak gerekli önlemleri alan Altınordu Belediyesi, günün ilk ışıklarından gece yarılarına kadar programlı bir çalışma yürüterek vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir yaşam alanı sunmak amacıyla var gücüyle sahadaydı.

Altınordu Belediyesi, şehrin dört bir yanında başlattığı kapsamlı temizlik çalışmaları ile örnek bir belediyecilik hizmeti sunuyor.  Günlük rutin olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmaları Kurban Bayramı tatilinin de girmesiyle birlikte daha kapsamlı bir şekilde ele alındı. Modern temizlik araçları ve ekipmanları kullanılarak yapılan çalışmalarla, şehirdeki çevre kirliliğinin en aza indirilmesi için yoğun çaba sarf eden ekipler, Kurban Bayramı tatilinde de 9 gün boyunca kent genelinde temizlik seferberliği başlattı. Artan nüfusa rağmen her gün düzenli olarak yapılan temizlik çalışmaları sayesinde bayram tatili süreci sorunsuz bir şekilde tamamlandı. 

BAŞKAN TEPE: “BAYRAMIN MANEVİYATINA UYGUN BİR SÜRECİ SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE TAMAMLADIK”

9 günlük bayram tatili sürecinin bayramın maneviyatına uygun bir şekilde sorunsuz tamamlandığını belirten Başkan Tepe, “Kurban Bayramı dolayısıyla kurban kesimi ve sonrasında oluşabilecek atıklara yönelik kötü koku ve görüntünün önüne geçerek ibadetlerimizin maneviyatına uygun bir şekilde gerçekleşmesi için ekiplerimiz sahadaydı. Ayrıca tatil dolayısıyla 92 mahallemizdeki nüfus yoğunluğumuz daha da arttı. Bu süreçte temizlik ekiplerimiz, cadde ve sokaklarımızı düzenli olarak yıkayarak hem çevre kirliliğini önlemek hem de vatandaşlarımızın daha temiz bir ortamda yaşamasını sağlamak için büyük bir gayret gösterdi. Cadde ve sokakların yıkanması, sadece estetik bir görünüm sağlamakla kalmaz, aynı zamanda halk sağlığı açısından da büyük önem taşır. Temizlenen yollar, toz, kir ve mikroplardan arındırılarak daha hijyenik bir çevre sunar. Özellikle yaz aylarında artan toz miktarı ve yağışlı havalarda oluşan çamur, düzenli yıkama çalışmaları ile ortadan kaldırılmaktadır” diye konuştu.

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRÜ ÇAKICI: “TEMİZLİK ÇALIŞMALARIMIZI ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR”

Temizlik çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Musa Çakıcı, kent temizliğini önemsediklerini söyledi. Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin özel hassasiyetiyle Kurban Bayramı tatili boyunca da temizlik ekiplerinin görevlerinin başında olduğunu belirten Temizlik İşleri Müdürü Musa Çakıcı, “Temizlik, şehir yaşamının vazgeçilmez bir parçasıdır. Her bir yurttaşımızın sağlıklı ve temiz bir çevrede yaşama hakkı var. Şehrimizin her köşesini pırıl pırıl yapmak ve halkımızın daha sağlıklı bir ortamda yaşamasını sağlamak bizim en önemli görevlerimizden biridir. Bu doğrultuda, belediyemizin temizlik ekipleri gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Cadde ve sokaklarımızın düzenli olarak süpürülmesi, yıkanması ve çöplerin toplanması ile yetinmiyor, aynı zamanda kaldırım ve meydanlardaki atıkları da titizlikle temizliyoruz. Ekiplerimiz, şehrimizin her köşesine ulaşarak hijyen standartlarını en üst seviyede tutuyor” dedi.

Başkan Tepe, temizlik çalışmalarında yoğun bir mesai harcayan idarecilere ve emekçi personele ortaya koydukları gayretli çalışmalar için teşekkür etti.




Anahtar Kelimeler : Altınordu, Belediyesi, tatilde, , başında

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler