HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Haziran 2024 Pazartesi Saat: 14:00

BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN SAHİLLERDE SIKI DENETİM

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, plajlarda halkın ortak kullanımını engelleyecek şekilde çadır kuran, ateş yakan, çevreyi kirleten, karavan parklaşması yaparak kamu düzenini bozan vatandaşlara müdahale ett
BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN SAHİLLERDE SIKI DENETİM

Yaz ayı ile birlikte Ordu’nun sahil ilçeleri olan Altınordu-Fatsa-Ünye-Perşembe ve Gülyalı’da sahiller dolup taşıyor. Vatandaşlar serinlemek için plajları doldururken, sahillerde halkın ortak kullanımını engelleyecek davranışların artması üzerine Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri harekete geçti. Halkın ortak kullanım alanı olan sahillere çadır kuran ve çevreye rahatsızlık veren görüntülerin ortadan kaldırılması için denetim yapan ekipler, toplam 110 uygunsuz duruma müdahale ederek görüntü kirliliğine son verdi.
SÖZLÜ VE YAZILI UYARI YAPILIYOR
Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde halkın ortak kullanımını engelleyecek şekilde çadır kuran, ateş yakan, çevreyi kirleten, karavan parklaşması yaparak kamu düzenini bozan vatandaşları sözlü ve yazılı olarak uyarılıyor. Uyarılara uymayan kişilere ise cezai işlem yapılıyor.
DENETİMLER DEVAM EDECEK
Zabıta Daire Başkanlığı tarafından yaz boyunca sahillerdeki ekip sayıları artırılırken, sahillerde herhangi bir uygunsuzluğa izin verilmeyeceği, bu tür durumların zabıta ekiplerine bildirilmesi gerektiği belirtildi. Denetimlerin ise artarak devam edeceği öğrenildi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler