HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Haziran 2024 Pazartesi Saat: 15:19

Sırrı Paşa Caddesi'nde Yeni Mağaza Açılıyor

Türkiye’nin her bölgesinde yer alan mağazalarıyla alışverişin sevilen adresi olan Boyner, yakın bir zamanda Ordu'daki ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor.
Sırrı Paşa Caddesi'nde Yeni Mağaza Açılıyor

Türkiye’nin her bölgesinde yer alan mağazalarıyla alışverişin sevilen adresi olan Boyner, yakın bir zamanda Ordu'daki ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor. Orduluların Boyner deneyimi ile buluşacağı bu yeni mağaza şehrin kalbinin attığı merkezi konumdaki Sırrı Paşa Caddesi’nde yer alacak.

Türkiye’nin ve dünyanın en sevilen markalarını keyifli bir alışveriş deneyimi ve yaşam tarzı ile bir araya getiren Boyner, Ordu’daki ilk mağazasını çok yakında açıyor. Ordu’nun uğrak alışveriş lokasyonlarından biri olan Sırrı Paşa Caddesi’nde yer alacak mağaza, Boyner’in yüzlerce markayı bir arada sunan seçkisine ev sahipliği yapacak. Fabrika, Discovery Expedition, Jeep, Calvin Klein, Jack&Jones, Tommy Hilfiger, Guess, adidas, Nike, Skechers gibi markaların içinde bulunduğu bu seçki ile Boyner, alışveriş alışkanlıklarına yepyeni bir soluk getirecek.

Ordulu ziyaretçilerine konforlu ve keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaya hazırlanan Boyner, toplam 4 katlı ve 2.000 metrekarelik geniş bir alanda kadın, erkek ve çocuk giyim koleksiyonlarından çanta, ayakkabı, aktif spor ve kozmetiğe uzanan geniş bir seçki ile hizmet verecek. Boyner, tüm Orduluları önümüzdeki aylarda açılacak bu yeni mağazayı keşfetmeye davet ediyor.  

 




Anahtar Kelimeler : Sırrı, Paşa, Caddesi'nde, Yeni, Mağaza, Açılıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler