HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Haziran 2024 Salı Saat: 13:44

Faturalarda yeni dönem başlıyor

Hükümet, dar gelirli vatandaşlara destek olmak amacıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla doğal gaz tüketim desteği sağlarken, gelir düzeyine göre fatura belirlemesi için de çeşitli adımlar atıyor.
Faturalarda yeni dönem başlıyor

Bu sayede, faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlara finansal kolaylık sağlanması hedefleniyor.

Bankalar da bu çabalara destek vermekte, müşterilerine çeşitli kampanyalar sunarak doğal gaz faturalarını ödemede kolaylık sağlamaktadır. Bu bankalardan biri olan Yapı Kredi, İGDAŞ fatura ödemelerine yönelik özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Yapı Kredi, İGDAŞ fatura ödemelerine 100 TL ve üzeri tutarlarda ücretsiz 3 taksit imkanı sunuyor. Ancak, bu kampanya sadece Yapı Kredi Bireysel Worldcard sahipleri için geçerlidir.

Yapı Kredi Doğal Gaz Faturası Kampanya Detayları

  • Geçerlilik Süresi: Kampanya 30 Haziran’da sona erecektir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kampanyadan yararlanamayacaktır.
  • Kampanya Koşulları: İGDAŞ Üye İşyerleri’nde yapılacak 100 TL ve üzeri fatura ödemelerinde ücretsiz 3 taksit imkanı sunulacaktır.
  • Kapsam: Kampanya sadece Yapı Kredi Bireysel Worldcard sahipleri için geçerlidir. Business Kredi Kartları, Business TL (Debit) Kartlar, World Eko Kartlar ve Business Eko Kartlar kampanyaya dahil değildir.
  • Taksitlendirme İşlemleri: Peşin alışverişler, World Mobil uygulamasındaki “Kart İşlemleri > Harcama Taksitlendirme” menüsünden ve Yapı Kredi Mobil uygulamasındaki “Kartlarım > Kart Hareketleri” menüsünden hesap kesim tarihine kadar taksitlendirilebilecektir. Faizsiz taksitlendirme işlemleri sadece hesap kesim tarihine kadar yapılabilecektir. Hesap özeti kesildikten sonra yapılan taksitlendirme talepleri kabul edilmeyecektir.
  • Değişiklik Hakkı: Yapı Kredi, kampanyayı istediği zaman durdurma veya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Bu kampanya ile Yapı Kredi, doğal gaz faturalarını ödemekte zorluk çeken müşterilerine önemli bir destek sunmuş oluyor. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin belirlenen şartları ve son başvuru tarihini göz önünde bulundurmaları önemlidir.

 




Anahtar Kelimeler : Faturalarda, yeni, dönem, başlıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler