HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Haziran 2024 Salı Saat: 14:24

AKYAZI SAHİLİNDE ÜCRETSİZ OTOPARK ALANI SAYISI ARTIYOR

Altınordu Belediyesi’nden yaşama dokunan bir uygulama daha
AKYAZI SAHİLİNDE ÜCRETSİZ OTOPARK ALANI SAYISI ARTIYOR

Altınordu Belediyesi, özellikle yaz nüfusunun artmasıyla birlikte Akyazı ve Durugöl sahil bölgesinde artan trafik yükü nedeniyle yaşanan otopark sorununa neşter vurdu. Yapılan çalışmayla belediyeye ait atıl durumda bulunan arazi, vatandaşların araçlarını park edebilmesi için ücretsiz olarak hizmet vermeye başladı.

Altınordu Belediyesi, vatandaşların yaşadığı sorunları ortadan kaldırmak amacıyla dört koldan çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan kentte temizlik seferberliği başlatan, diğer yandan yol ve alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturan, kültür ve sanat etkinlikleriyle yaşama dokunan Altınordu Belediyesi, hayata geçirdiği bir uygulamayla daha vatandaşlardan büyük takdir topladı. Özellikle yazın gurbetçi vatandaşların da şehre gelmesiyle birlikte artan trafik yükü nedeniyle Akyazı ve Durugöl sahil bölgesinde yaşanan otopark sorununa Altınordu Belediyesi mevcut arazide gerçekleştirdiği düzenlemeyle çözüm üretti. Akyazı sahilinde mevcut ücretsiz otopark alanına yakın konumda yeni bir otopark alanı düzenlemesi gerçekleştirilerek atıl durumdaki alan vatandaşların hizmetine sunuldu. Ücretsiz olarak otopark hizmeti verecek alandan vatandaşlar yaz mevsimi boyunca faydalanabilecek. 

BAŞKAN TEPE: ŞEHRİN OTOPARK SORUNUNA ÇÖZÜM ÜRETMEYE ÇALIŞIYORUZ

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, vatandaş odaklı çalışmaları hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi. Bu kapsamda sahil bölgesinde yaz aylarında yaşanan otopark sorununu çözmek için belediyeye ait araziyi otopark olarak vatandaşların kullanımına açtıklarını belirten Ulaş Tepe, “Sahil bölgemiz, güzelliği ve cazibesiyle hem bizlerin hem de ziyaretçilerimizin göz bebeği konumunda. Ancak, yazın hem gurbetçi hem de yerli ve yabancı turistlerimizin gelmesiyle hızla artan nüfusla sahilimize olan yoğun ilgi, otopark sorununu da beraberinde getiriyor. Altınordu Belediyesi olarak, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek ve sahilimizin cazibesini korumak için bu sorunu çözme yolunda önemli adımlar attık. Bu bağlamda, sahil bölgemizde yaşanan otopark sorununa yönelik geçici ama etkili bir çözüm geliştirmiş bulunuyoruz” dedi.

“SAHİLE GELEN ZİYARETÇİLER DAHA KEYİFLİ ZAMAN GEÇİREBİLECEK”

Vatandaşların araçlarına daha kolay park yeri bulabileceklerini kaydeden Başkan Tepe, “Sahil bölgemizde belediyemize ait olan arazi üzerinde geçici otopark düzenlemeleri yaptık. Böylece özellikle yaz aylarında yaşanan yoğunluğu hafifletmeyi hedefliyoruz. Bu yeni otopark alanı sayesinde, sahilimize gelen ziyaretçilerin daha rahat ve keyifli bir zaman geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Altınordu Belediyesi olarak, her zaman olduğu gibi, halkımızın refahı ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Sorunlarımızı birlikte ele alarak, daha yaşanabilir, daha modern ve daha güzel bir Altınordu'yu birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum” diye konuştu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler