HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Haziran 2024 Çarşamba Saat: 10:50

GÜRGENTEPE’DE SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, Gürgentepe’de her ay film gösteri yapacaklarını söyleyerek, “Gürgentepe’de sosyal etkinliklerden yoksun kalmayacak” dedi.
GÜRGENTEPE’DE SİNEMA GÜNLERİ BAŞLADI

Salı günü gece açık alanda yapılan film gösterimi, “Yücel’in Çiçekleri” filmiyle başlatıldı. Gürgentepe Sosyal Tesislerde açık havada yapılan film gösterimi başlamadan açıklama yapan eğitim müfettişi olan Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, “Gürgentepe ilçemizde sosyal yaşamı canlandırmayı düşünüyoruz. Bu nedenle çeşitli çalışmalar planlıyoruz. Öncelikle gençlerimizin, kadınlarımızın sosyal yaşamdan yoksun kalmasını kabul etmiyoruz. Öğretmen kimliğim nedeniyle de bu olumsuz durumu ortadan kaldırmak için sorumluluğum var.” dedi. 

Her ay film gösterimi

Film gösterimi her ay yapacaklarını belirten Coşkun, “Öncelikle vurgulamak gerekirse bu tür etkinlikler toplumsal kalkınmanın araçlarından biridir. değişimi ve gelişimi hızlandıracaktır. Belki birbirini ilk kez gören, tanımayan insanlar birlikte film izleyecekler. Burada aynı duyguyu paylaşarak kaynaşacaklar. Birbirleriyle film hakkında konuşacaklar. Öğrenecekler, öğretecekler. Özellikle de kadınlarımız ve gençlerimiz için farklı bir deneyim olacak. Her ay film gösterimimiz olacak. Başka sosyal kültürel etkinliklerimiz de olacak. Gürgentepe halkını sosyal, sanatsal, kültürel etkinliklerden yoksun bırakmayacağız. Halkımız için en iyisini yapmak görevimiz. Havanın soğuk olmasına rağmen halkımızın katılımı çok iyiydi. Katılanlar etkinlikten memnun ayrıldı.” dedi.

TC Gürgentepe Belediyesi olduk

Kurum isimleri başında buluna TC’nin kaldırılmasının doğru olmadığını belirten Coşkun, “Artık belediyemiz TC Gürgentepe Belediyesi oldu. Bayram sonrası ilk işimiz tabelamıza TC’yi ekledik. Gürgentepe’yi hak ettiği değerleri kazandırmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.


Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : GÜRGENTEPE’DE, SİNEMA, GÜNLERİ, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler