HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Haziran 2024 Çarşamba Saat: 14:46

ALT YAPISI GÜÇLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi, büyük maliyetlerle yaptığı yolları yağışların etkisinden korumak, güvenli ve konforlu ulaşım hizmeti sunmak amacıyla menfez imalatı gerçekleştirerek yolların ömrünü uzatıyor.
ALT YAPISI GÜÇLENİYOR

ÜNYE GÖLEVİ MAHALLESİNİN ALT YAPISI GÜÇLENİYOR
GERÇEKLEŞTİRİLEN U KANAL ÇALIŞMASI İLE YAĞMUR SULARI DEŞARJ EDİLEREK DENİZE ULAŞTIRILACAK
Ordu’da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak için yoğun bir çalışma içerisinde olan Büyükşehir Belediyesi, büyük maliyetlerle yaptığı yolları yağışların etkisinden korumak, güvenli ve konforlu ulaşım hizmeti sunmak amacıyla menfez imalatı gerçekleştirerek yolların ömrünü uzatıyor.
Ünye ilçesi Gölevi Mahallesinde bu kapsamda menfez çalışması yapan ekipler, yağmur sularının denize ulaşmasını engelleyen ve su baskınlarına neden olan hatları güçlendirerek yağmur suyunu denizle buluşturacak.
YAĞMUR SULARI DENİZE ULAŞACAK
Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yol ağı en uzun il olan Ordu’da asfalt ve beton yollar ile konforu artırırken, bir yandan da yapılan yolların güvenliğini sağlıyor.
Biriken suyun toplanması için Ünye Gölevi Mahallesinde 2,5 x 2 ebatlarında U Kanal çalışması yapan ekipler, yolda biriken suları deşarj ederek denize ulaştıracak. Çalışmaların tamamlanmasıyla sel ve su baskınları gibi olumsuz durumların önüne geçilmiş olunacak.




Anahtar Kelimeler : ALT, YAPISI, GÜÇLENİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler