HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Haziran 2024 Çarşamba Saat: 14:49

ODÜ'DE PİYANO RESİTALİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler Ordu Filarmoni Derneği’nin düzenlemiş olduğu Gülsin Onay Piyano Resitaline katıldı.
ODÜ'DE PİYANO RESİTALİ

Ordu Barosu Başkanlarından Av. Kenan Çebi’nin liderliğinde birbirinden güzel organizasyonlara imza atan Ordu Filarmoni Derneği’nin düzenlemiş olduğu Gülsin Onay Piyano Resitali gerçekleştirildi. Başkan Güler’inde davetlisi olarak katıldığı ve çok sayıda sanatseverin bir araya geldiği program Ordu Üniversitesinde gerçekleştirildi.
Dünyaca ünlü Piyanist Gülsin Onay’ın sahne aldığı resitalde muhteşem eserler ile katılımcılar unutulmaz bir geçe yaşadı.
Resital sonrası Başkan Güler Gülsin Onay’a çiçek takdiminde bulunarak böylesine güzel bir resital ziyafetine katıldığı için oldukça mutlu olduğunu söyledi.
Başkan Güler konuşmasında şu sözlere yer verdi:
“Müziğin evrensel dili ile bize çok güzel bir gece yaşattınız. Bu efsane resital ile Ordu’da uzun süre hatırlanacaksınız. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Ordu Filarmoni Derneği’nin kurucusu Kenan Çebi’ye de bizlere böylesine bir fırsat tanıttığı için teşekkür ediyorum.”




Anahtar Kelimeler : ODÜ'DE, PİYANO, RESİTALİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler