HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Haziran 2024 Perşembe Saat: 17:30

JANDARMAYA BÜYÜK iLGi

İkizce Özel Çağlayan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nden öğrenciler, öğretmenler ve aileler, Jandarma Genel Komutanlığı'nın tanıtımını amaçlayan bir etkinliğe katıldı.
JANDARMAYA BÜYÜK iLGi

İkizce Özel Çağlayan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören öğrenciler, öğretmenler ve öğrenci ailelerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 150  vatandaş, Jandarma Genel Komutanlığının tanıtımı amacıyla  İkizce İlçe Jandarma Komutanlığında etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında görevlendirilen Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Olay Yeri İnceleme (OYİ), Trafik, Motosiklet, Asayiş Timleri, Köpek Unsurları ve diğer personelin katılımı ile kurulan tanıtım standları ve icra edilen gösteriler ile birliğiği ziyaret eden misafirlere, İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen görevler ve kullanılan araç gereçler ile ilgili tanıtım gerçekleştirildi.

Birliğİ  ziyaret eden öğretmenler ve aileleri; icra edilen etkinlikten büyük bir memnuniyet duyduklarını ve bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Ordu İl Jandarma Komutanı ve personeline  çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

 




Anahtar Kelimeler : JANDARMAYA, BÜYÜK, iLGi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler