HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
28 Haziran 2024 Cuma Saat: 16:04

KABADÜZ’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi araç geçişlerini daha rahat ve konforlu bir yapıya kavuşturmak için Kabadüz ilçesi Kirazdere, Altınordu ilçesi Bayramlı Mahallesi bağlantı yolunda yol genişletme çalışması gerçekleştiriyor.
KABADÜZ’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

Mevcut hali dar ve bozuk olan güzergahın muhtelif yerlerinde, özellikle virajlarda araç dönüşlerinin sıkıntıya düştüğü noktalarda çalışan ekipler, 3 metrelik yol genişliğini 8 metreye çıkardı. Sert kayaların kırılarak genişletildiği yolda ulaşım konforlu ve güvenli bir hale getirildi.
GENİŞLİK 8 METREYE ÇIKARILDI
Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da, sürücülerin korkulu rüyası olan güzergahlar engel olmaktan çıkıyor. Karadeniz’in sarp arazilerinin bulunduğu bölgelerde, vatandaşları güvenli ve konforlu yollara kavuşturmak için büyük bir mücadele örneği sergileyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ferhat misali dağları dize getiriyor.
Bu kapsamda havaların ısınmasıyla yol çalışmalarında gaza basan ekipler, mevcut hali dar ve bozuk olan Kabadüz ilçesi Kirazdere, Altınordu Bayramlı mahallesi yolunda genişletme çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmayla araç dönüşlerinin sıkıntıya düştüğü yolun genişliği 3 metreden 8 metreye çıkarıldı.
ÇAMBAŞI YAYLASI’NA ALTERNATİF ULAŞIM İMKANI SUNUYOR
Kabadüz ilçesi Kirazdere, Altınordu ilçesi Bayramlı Mahallesine bağlantı sağlayan yol Çambaşı Yaylası’na da alternatif ulaşım imkanı sağlıyor.




Anahtar Kelimeler : KABADÜZ’DE, YOLLAR, GENİŞLETİLİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler