HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 14:54

OLUMSUZ DURUMLARIN TESPİTİ İÇİN TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediye Başkanı Kibar, toplantıda yaptığı açıklamada, halkımızın güvenliği ve sağlığının en önemli öncelikleri olduğunu vurguladı.
OLUMSUZ DURUMLARIN TESPİTİ İÇİN TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdülkadir Hatipoğlu, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğü sorumlu personelleri ile birlikte saha incelemelerinin ardından aşırı yağışların şehirde oluşturduğu olumsuz durumların tespiti ve sorunların çözümüne yönelik toplantı gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Kibar, toplantıda yaptığı açıklamada, halkımızın güvenliği ve sağlığının en önemli öncelikleri olduğunu vurguladı. Bugün akşama kadar etkili olması beklenen yağışlardan kaynaklı oluşabilecek su baskınlarına karşı gerekli tüm önlemleri almak ve sorunları en hızlı şekilde çözmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. Tüm ekiplerin 7/24 sahada olduğunu ve olumsuz hava koşullarının getirdiği zorluklarla mücadele ettiklerini ifade etti.
Hemşehrilerimizin olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için dikkatli ve tedbirli olmalarının büyük önem arz ettiğini hatırlatan Kibar, herhangi bir olumsuz durumda vatandaşlarımızın 0 452 423 63 00 numaralı iletişim hattı üzerinden Fatsa Belediyemizi bilgilendirmelerinin önemle rica edildiğini söyledi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler