HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 15:24

GENÇLİK KAMPLARI BAŞLADI

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençlik kampları, gençler için önemli değerler kazanma fırsatı sunuyor.
GENÇLİK KAMPLARI BAŞLADI

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Gençlik Merkezleri tarafından organize edilen ve toplamda 700’e yakın öğrencinin katılacağı ve 15 farklı ilde 35 kamp programının sunulduğu kamplar, Çanakkale, Aydın, Kastamonu, Antalya ve Manisa illerinde başarıyla tamamlandı. Gençlik kampları, katılımcılara unutulmaz bir yaz deneyimi sunmanın yanı sıra, kişisel ve sosyal gelişimlerine büyük katkıda bulunuyor.

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençlik kampları, gençler için önemli değerler kazanma fırsatı sunuyor. Deniz kenarı ve doğa temalı olmak üzere iki kategoride düzenlenen kamplar, öğrencilere sosyal, kültürel ve bireysel gelişim imkânı sağlıyor.

Gençlerin Katıldığı Kamplar, Değerli Deneyimler Sunuyor

Kamplar, gençlerin sosyal ve kültürel açıdan gelişmelerine katkı sağlıyor. Özellikle kültür ve medeniyet kampı gibi programlar, gençlerin tarih ve kültürel mirası keşfetmelerine olanak tanıyor. Doğa kampları ise gençlerin doğayla iç içe olmalarını ve çevre bilinci kazanmalarını destekliyor.

Ekip çalışması ve liderlik becerileri de kampların önemli bir parçası. Grup aktiviteleri ve projeleri, gençlerin işbirliği yapma ve sorumluluk alma konularında deneyim kazanmalarını sağlıyor. Ayrıca, kamplar gençlerin bağımsızlık kazanmalarına ve günlük yaşam becerilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde, 2002’den bu yana binlerce gence kapılarını açan,  yaz, kış ve tematik kamplar olarak Ulusal Kamp Dönemi ve Tematik Kamp Döneminde faaliyetlerine devam eden Gençlik Kampları, 35 farklı ilimizde bulunan 13 deniz, 37 doğa olmak üzere 50 farklı kamp alanında hizmet vermektedir.

Başlıca Kamp Merkezleri ise şu şekilde; Mersin Maliye Kampı, Antalya Alaaddin Keykubat Kampı, Hatay Arsuz Kampı, Kastamonu Yolkonak Kampı, Kırşehir Ahi Evran Kampı, İstanbul Marmaracık Kampı, Mersin 23 Nisan Kampı, Bursa Karacaali Kampı, Osmaniye Aslantaş Kampı, Konya Beyşehir Kampı’nın yanı sıra Nevşehir, Bitlis, Çanakkale, Diyarbakır illerine ise Medeniyet ve Kültür kampları gerçekleştiriliyor.




Anahtar Kelimeler : GENÇLİK, KAMPLARI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler