HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 16:13

AİLE DESTEK MERKEZİ, BİNLERCE VATANDAŞA DANIŞMANLIK YAPIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan “Aile Destek Merkezi” danışanlarını ağırlamaya devam ediyor.
AİLE DESTEK MERKEZİ, BİNLERCE VATANDAŞA DANIŞMANLIK YAPIYOR


TALEPLER GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR
Açıldığı günden bu yana binlerce vatandaşa danışmanlık yapan merkeze talepler gün geçtikçe artıyor.
Sosyal yaşama değer katan pek çok çalışması ile adından söz ettiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde hayata geçirdiği çalışmalardan biri olan Aile Destek Merkezi ile de vatandaşa yardım elini uzatıyor. Bu kapsamda toplumsal refahı artırmak ve şehrin her bir bireyine sağlıklı bir yaşam ortamı sunmak üzere Ordu’da hayata geçirilen “Aile Destek Merkezi” faaliyetini sürdürmeye devam ediyor.
3 uzman psikolog, 1 aile danışmanı ve 1 hemşire ile danışanlarını ağırlayan Aile Destek Merkezinden vatandaşlar ücretsiz destek alıyor.
BİRÇOK KONUDA DESTEK OLUNUYOR
Aile Destek Merkezinde danışanlara evlilik öncesi ve evliliğe hazırlık sürecinde çıkabilecek problemler, eşler arası uyumsuzluk ve iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunlar, anne-baba ve çocuk iletişimi, çocukluk ve ergenlik sorunları, sınav kaygısı; kaygı, stres, tükenmişlik, depresyon, mutsuzluk; fobiler, korkular; öfke kontrolü, panik atak, takıntı, aile içi şiddet, boşanma (öncesi-sonrası), boşanma sürecinin çocuklar üzerindeki etkileri gibi konularda destek olunarak yaşam kaliteleri artırılmasına yardımcı olunuyor.
KİMLER YARARLANABİLİYOR
Bu hizmetten yetişkinler, ergenler, çiftler, ebeveynler ve aile bireylerini oluşturan fertler yararlanabiliyor. Destek merkezine başvuru yapan vatandaşlar, başvuru nedenine göre bireysel terapi, çift terapisi, aile terapisi veya grup terapisi seanslarına alınıyor.
Sorun tespiti sonrası ise çözüme yönelik profesyonel destek sağlanıyor.
RANDEVU SİSTEMİ İLE ÇALIŞIYOR
Randevu sistemi ile çalışan Aile Destek Merkezinde danışanlar başvurularını Ordu Büyükşehir Belediyesinin 444 10 52 numaralı çağrı merkezinden yapabiliyor.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler