HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Temmuz 2024 Pazartesi Saat: 16:17

BAŞKAN TEPE’DEN ÜCRETSİZ OTOPARK MÜJDESİ

Altınordu Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
BAŞKAN TEPE’DEN ÜCRETSİZ OTOPARK MÜJDESİ

Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan ve çalışmalarla ilgili meclisi bilgilendiren Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Atıl durumda bulunan alanlarımızı yeni bir proje geliştirene kadar geçici otopark olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmete açmaya karar verdik. Yaz süresi boyunca otopark ihtiyacı olan bölgelerdeki alanlarımızın hepsini geçici ücretsiz otopark alanı olarak hizmete sunacağız” dedi.

Altınordu Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı için bir araya geldi. Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin başkanlığında Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile İYİ Parti’nin meclis üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasına Başkan Tepe, Kocaeli’nde görevi esnasında kullandığı motosikletiyle geçirdiği kazanın ardından şehit olan trafik polisi Cemalcan Ev’e rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyerek başladı. Ardından haziran ayında yapılan çalışmalarla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Tepe, temmuz ayında yapılacaklarla ilgili de bilgi paylaştı.

‘ATIL  ARAZİLER GEÇİCİ OLARAK OTOPARK HİZMETİ VERECEK

Konuşmasının devamında Başkan Tepe, “Bilindiği gibi yaz aylarında gurbetçi vatandaşlarımız memleketlerine tatile geliyor. Özellikle ağustos ayında fındık hasadının da başlamasıyla nüfusumuz neredeyse ikiye katlanıyor. Hal böyle olunca şehrimizde trafik sorunu oldukça sık yaşanmaya başlıyor. Vatandaşlarımız araçlarını çekecek otopark alanı bulmakta güçlük çekiyor. Biz de onlar için bir hazırlık içerisindeyiz. Daha huzurlu bir yaşam için yeni bir uygulamayı daha hayata geçiriyoruz. Belediyemize ait birçok mahallede proje alanları var. Bu alanlara projelerin yapılması için belki 6, belki 1 yıla ihtiyaç var. Biz de atıl olan bu proje alanlarını vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda geçici olarak hizmete açmaya karar verdik. Özellikle kullanmadığımız ve atıl olarak duran arazilerimizi yaz süresi boyunca hepsini geçici ücretsiz otopark alanı olarak kullanacağız. Vatandaşlarımızın otopark sıkıntısını bir nebzede olsa da bu şekilde en aza indirmiş olacağız” diye konuştu.

Akyazı Mahallesi’nde geçici otopark uygulamasına başladıklarını anımsatan Başkan Tepe, “Bütün mahallelerimizde bu geçici otopark çalışmasını uygulamayı planlıyoruz. Meclis üyelerimiz de bize bu konuda yardımcı olabilir. Bu konuda bize bir talep gelirse o noktada da bu hizmeti sunabiliriz. Buradaki amacımız vatandaşlarımızın otopark sıkıntısını çözmek. Geçici de olsa bir müddet bu sıkıntının çekilmemesini istiyoruz. Bu alanlar devamlı otopark olarak hizmet etmeyecek. Alanlara proje uygulamaya başladığımızda o alan tekrar proje alanımız olacak” ifadelerinde bulundu.

‘İLK DEFA KPSS KAMPI YAPTIK’

Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayan ‘KPSS  Genel Tekrar Kampı’ ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ulaş Tepe, “KPSS için bu yıl ilk defa bir kamp yaptık. Bugün ilk dersler verilmeye başlandı. Bütün adaylarımıza 4 alanda ‘hap’ diye tabir edilen genel bilgilere yönelik eğitimler veriyoruz. Ben de Atatürk Kültür Merkezi’ne giderek adaylarımızla bir araya geldim. Salon tıklım tıklımdı. Ciddi bir kalabalık vardı. Umuyoruz buradan başarılı adaylar çıkar. Etkinliğin dolu dolu geçmesinden dolayı sevindim ancak bu arkadaşların bir yandan atama beklediğini görmek bizleri üzdü. İnşallah seneye böyle bir etkinlik yapma ihtiyacı duymayız. Bütün adaylarımız atanır. Biz de onun yerine farklı bir etkinlik yapmış oluruz” şeklinde konuştu.

Başkan Tepe’nin konuşmasının ardından görüşülen gündem maddeleri, oy birliği ile kabul edildi.




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TEPE’DEN, ÜCRETSİZ, OTOPARK, MÜJDESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler